Sådan bliver du en rigtig mande-mand

Mange mænd mener helt sikkert, at de er det mest maskuline på hele Guds grønne jord – og de kan med garanti nævne en masse områder, der gør netop dem til den bedste mande-mand af dem alle. Der er dog lidt delte meninger om, hvad der virkelig gør en mand til en mand; og det er bestemt ikke kun udseendet eller fremtoningen, der gør én til en mande-mand. Der er en masse aspekter, der får kvinder til at synes, at der er tale om en rigtig mand, og dem kan du blive lidt klogere her.

Humor er vigtigere end fremtoningen

Når man generelt spørger kvinder om, hvad de finder attraktivt ved en mand, så er det altoverskyggende svar, at en rigtig mand skal have humor. Kvinder finder humor yderst attraktivt, og det siger derfor også sig selv, at en rigtig mande-mand skal have en humor, der kan få kæresten eller konen til at grine. Det er ikke nødvendigvis alfa og omega, at mandens fremtoning signalerer mand med stort M, og det er faktisk også en kvalitet, at man, som mand, kan finde ind i forskellige roller og sammenhænge, mens man hviler i sig selv. Selvsikre mænd er meget mere mande-mænd end dem, der konstant skal fremhæve sig selv, og det er også noget, som kvinder sætter stor pris på.

Hav kontrol både i køkkenet og i soveværelset

Rigtige mænd er ikke bange for at tage ved, når det kommer til huslige pligter, og selvom jargonen måske ikke ligefrem signalerer det, når de er sammen med vennerne, så har en rigtig mand styr på kødgryderne. Madlavningen er et af de punkter, hvor man sagtens kan udtrykke sin maskulinitet, mens man hjælper til i husholdningen, og en rigtig mande-mand har styr på alverdens opskrifter på lækre kødretter til hele familien. Der er noget sexet ved en mand, der kan lave mad, og dette kan selvsagt give bonus på andre kontoer.

Kontrollen i køkkenet forstår en mande-mand også at tage med ind i soveværelset, hvor der gerne skal være styr på sagerne, men hvor gentlemans-princippet også skal gælde. Sex skal være på begge parters principper, og når man er en rigtig mande-mand, så kan man roligt tage kontrollen på den front. Hvis der virkelig skal slås gnister i soveværelset, så gør sexlegetøj virkelig en forskel – og nej, det er ikke at melde fallit på mandigheden, hvis man bringer lidt elektronisk udstyr med ind i sengen.

Mande-manden sætter andres lykke over hans egen

Det sidste punkt, der er med til at definere en rigtig mande-mand, er, at han er lykkelig, så længe alle omkring ham er lykkelige. En rigtig mand sørger selvfølgelig for sin familie og skubber egne behov til side, når det er nødvendigt. Omsorgsfuldhed er en utrolig vigtig kompetence at have som mand, og en mand, der kan vise følelser, er meget mere mand end dem, der virker hård på ydersiden. Mande-manden ved udmærket godt, hvor vigtig han er for familien, og derfor er der absolut ingen grund til at gøre opmærksom på det hele tiden – han skal være en klippe, et fyrtårn for hele hans familie og dem, han holder af.