Mandens behov: fem ting du skal have fingrene i

Denne artikel er sponsoreret af de i artiklen nævnte firmaer og skal betragtes som reklame.

Skal du opdatere garderoben og dit look i den nærmeste fremtid? Herremode hitter som aldrig før, og der er flere og flere muligheder for manden til at udsmykke sig selv på præcis den måde, han ønsker det. Her får du fem muligheder for at opdatere dit look.

De fleste kan godt lide at se stilede ud, når de bevæger sig ud blandt andre folk. Det kan selvfølgelig gøres på mange måder, og mange har en bestemt opfattelse af, hvad der gør netop deres stil unik og pæn. Sommetider kan det være godt med inspiration andre steder fra, da det kan blive et andet blik på moden, og måske kan man blive fristet til at købe noget helt anderledes, som alligevel kan kombineres med den tidligere stil. Her kommer fem muligheder til at opdatere dit look.

Rullekrave

Der er meget delte meninger om rullekraver til drenge, men ikke desto mindre er det en trend, som bliver ved at vende tilbage. Det er også tilfældet i øjeblikket, hvor mange går med høje rullekraver, og der laves da også rigtig mange smarte modeller, som passer til et klassisk outfit.

Rullekraver er superbehagelige at have på, og de giver selvfølgelig nogle muligheder i forhold til at holde varmen. Derudover er det en lækker måde at holde en casual stil på, som sagtens kan gå til mere formelle sammenhænge. Rullekraver hitter, og det er ikke uden grund.

www.teeshoppen.dk

Skal du have noget lidt varmere, kan du selvfølgelig overveje en smart strik. Du behøver ikke ligne en norsk skiløber med en strik, for der findes rigtig mange klassiske modeller også, som ikke skiller dig for meget ud fra mængden.

Smykke

Smykker til mænd er ligeledes en omdiskuteret ting, og nogle mener, at uret er det eneste smykke til en mand. Der findes dog mange andre gode muligheder, og du kan eksempelvis kigge efter ringe eller halskæder, som giver et klassisk, maskulint look.

Se mere her

Vinterstøvler

En rigtig stor del af et godt vinterlook er vinterstøvler, og her kan man kan sagtens gå galt i byen. De skal nemlig kunne passe til mange typer af tøj, og så skal de være behagelige. Gå efter et par, dine fødder kan ånde godt i, og der er en idé i at købe et par støvler af høj kvalitet, da de i så fald også vil kunne bruges i flere sæsoner. Af samme årsag kan du gå efter et par tidløse støvler i sort eller brun.

Halstørklæde

Mænd og halstørklæder er en evig diskussion. Mange har en holdning til, hvordan det skal sættes, og hvor klassisk det skal være. Gå efter et ensfarvet halstørklæde, og så vil du aldrig gå helt galt i byen. Sort og grå hitter hver gang.

Handsker

Står man uden handsker om vinteren, kan det give anledning til masser af irritation. Ingen gider fryse hænderne, så anskaf dig et par smarte handsker, som både er pæne og varme. Gå efter nogle, hvor du kan bevæge fingrene mest muligt.