Find de populære dufte til mænd

parfume til mænd

Parfume til mænd er efterhånden en kæmpe branche, hvor der er masser af gode mærker og dejlige dufte at vælge imellem. Her i artiklen har vi set nærmere på nogle af de største og mest populære mærker, samt vi har kigget på den korrekte brug af parfumen. Vi har ligeledes kigget nærmere på, hvor du køber din parfumer til mænd billigst. Der er nemlig stor forskel på priserne fra butik til butik i 2022.

Populært parfume til mænd

Paco Rabanne 1 Million er populær parfume til mænd som kvinder. Du får en forførende, frisk og let eau de toilette med forfriskende noter. En duft der næsten dufter som en million.

Hvis du ønsker en eksklusiv og populær EDT, så kan denne 100 ml. flaske måske være den helt rigtige og unikke herreduft.

Giorgio Armani Acqua Di Gió Pour Homme er en anden poopulær duft til mænd. Du får en EDT på 50 ml. i den velkendte italienske stil fra Giorgio Armani. En enkel, elegant og diskret duft med noter af jamin, mandarin, sharonfrugt, klipperose og skovnoter. En testvinder parfume til herren der ønsker top kvalitet.

En anden populær parfume fra det ikoniske italienske brand, er denne Giorgio Armani Stronger With You for Him EDT som vist på 30 ml.

En moderne duft i moderne stil med krydrede akkorder i topnoterne. Her bydes der på violblade, lyserøde peberkorn og kardemomme i en smuk blanding til den selvsikre og elegante duft.

Viktor & Rolf Spicebomb for Men på 50 ml. giver du en god blanding af elegance, intensitet og maskulinitet.

Du får en eksplosiv herreduft med duftnoter af grapefrugt, kanel, bergamot, saffron, tobaak og lavendel. Flasken er udformet som en håndgranat, hvor splinten er hvor du påfører parfumen.

produktet ikke fundet

Hugo Boss The Scent Intense for Him udkom første gang i 2015, og denne EDP er den opgradering parfume fra 2017. Du får en forførende eau de parfume til mænd med en kraftfuld og maskulin duft. Duften er tilsat en stor koncentration af aromatiske olier til at øge intensiteten. Duftnoterne består af lavendel, vanilje, læder, ingefær, kardemomme, maninka og træ noter.

Hugo Boss Battled Infinite for Him er anden populær duft til den moderne mand. Hugo Boss herreparfumen byder på duftnoter af mandarin, salvie, kanel, lavendel, rosmarin, æbler, patchouli, oliventræ og sandeltræ.

produktet ikke fundet

Yves Saint Laurent Y eau de toilette på 60 ml. til dig der ønsker at udforske dig selv. Du får en duft der byder på noter af lavendel, aldehyd, geranium, balsamfyr røgelse m.m. der både i base, midt og top noter er med at skabe en forførende duft. Flasken er fræk og moderne som også udstråler personlighed.

Paco Rabanne Invictus er anden populær parfume fra Paco Rabanne. Du får en maskunlin duft der er lidt tungere end 1 Million parfume, men dog i en friskhed i topnoterne. Brug denne parfume hvis du ønsker den klassiske herreduft der er tilsat et moderne snit af friskhed. Duftnoterne byder på laurbær blade, hav noter, grapefrugt, amberfris, ege moss, patchouli og guaiac træ.

Ralph Lauren Polo Blue Eau de Toilette til mænd er moderne og frisk. En duft der er velegnet til både den yngre som ældre mand. Duftnoterne er en blanding af agurk, mandaarin, vandmelon, salvie, muske, basilikum og geranium.

produktet ikke fundet

Karl Lagerfeld Pour Homme EDT til dig der er selvsikker og går op i din stil. Du får moderne og frisk duft med topnoter af lavendelolie og frisk mandarin. Det kombineres med søde midtnoter af violet og grøn æble hvor der sluttes af med basisnoter af sandeltræ og rav.

produktet ikke fundet

Abercrombie & Fitch First Instinct EDT er en maskulin og modern duft med dybde. En noget tungere duft du blandt andet finder på 100 ml. Du får duftnoter af melon, citrus, rav, moskus, violblade, gin og tonic som er med til at skabe den sensuelle og maskuline First Instinct duft.

Issey Miyake L’Eau d’Issey Eau de Toilette er populær til yngre mænd. Du får en frisk og maskulin duft med noter af citron, estragon, bergamot, yuzu, muskatnød, åkande, sandeltræ, cedertræ, moskus og tobag. Det skaber en maskulin og træagtig duft.

Armani Code Eau de Toilette er en anden populær duft til mænd. Du får en krydret og orientalsk duft i det friske snit. Eau de Toiletten der har en medium-lav koncentration af parfumerede olier, indeholder duftnoter af olivenblomster, stjerneanis, guaiactræ, tonka bønne, tobak og læder.

Jean Paul Gaultier Le Male er den berømte duft i  Eau De Toilette Spray på 75 ml. der er formet som en mandekrop med en flot buste.

Du får en blød og maskulin duft i den lette type med noter af lavendel, bergamot, lavender, cumin, kanel, vanilje, tonka og forskellige træagtige noter.

Hvilke mærker er mest populære?

Parfume til mænd er et kæmpe marked, da stort set alle mænd efterhånden bruger parfume. Det er nemlig ikke længere forbeholdt kvinderne. Nogle af de største og mest populære mærker er Chanel, Versace, Armani, Calvin Klein, Jean Paul og selvfølgelig Hugo Boss parfume. Konkurrencen er dog efterhånden meget hård, og der er masser af andre gode parfumer at vælge imellem.

Hvilken parfume er bedst til mænd?

Dette spørgsmål hører man rigtigt tit, men der kommer selvfølgelig an på smag og behag. Nogle foretrækker de kraftige og tunge parfumer, mens andre er mere til de lette og friske. Generelt har de store mærker dog primært fokuseret på de lidt friske og lettere dufte de seneste år, da de fleste efterhånden foretrækker denne type dufte. Før i tiden foretrak mange ældre mænd ellers de kraftigere dufte, mens de yngre foretrak friske og lettere dufte. De ældre har dog skiftet smag, så mange af dem også foretrækker de friske dufte. Samtidig er der en øget fokus på sunde materialer, så parfume er i dag fremstillet af langt sundere stoffer end tidligere.

Hvor køber jeg min mandeparfume billigst?

Det billigste sted at købe din parfume er på nettet, da der er virkelig stor konkurrence mellem de mange netbutikker, som sælger parfume. De bliver dermed nødt til at holde priserne knivskarpe, da prisen er deres eneste konkurrenceparameter. Det er nemlig nemt at sammenligne prisen på et totalt ens produkt, hvorfor kun de billigste butikker kan klare det. Samtidig har netbutikkerne ikke udgifter til fysiske lokaler og ekspedienter, hvorfor de kan holde deres priser endnu lavere. Spar derfor nogle penge og køb din parfume på nettet. Er du i tvivl om duften, så kan du ofte få testere på nettet, eller du kan gå i Matas og prøve duften først.

Hvordan skal mænd bruge parfume?

Mænd har en tendens til at svede mere end kvinder, hvilket skyldes fysiologiske ting i mandens krop. Derfor er det vigtigt, at man er ren og nyvasket, når man kommer parfumen på kroppen. Der er ikke noget værre end parfumeduft blandet med gammelt sved, det lugter generelt rigtigt slemt. Du skal altså glemme alt om det såkaldte truckerbad, hvor man bare kommer parfume ovenpå en svedig og beskidt krop. Efter badet kan du eventuelt komme en neutral antiperspirant deodorant under armene, som så beskytter dig mod sved. Herefter kan du komme lidt af din gode parfume på, så du dufter skønt og rent hele dagen.

Se video nedenfor og bliv klogere på parfumer til mænd

De 10 Mest Komplimenterende Parfumer Til Mænd