Alloygator kantbeskytter til at redde din fælge?

brug Alloygator kantbeskytter til bilens fælge

Hvis du har et par fælge påsat bilen, så kender du sikkert til lyden af at de lige skraber kantstenen?

Det giver skrammer både på bilen og sjælen. Men det kan du undgå med en kantbeskytter, så du undgår skrammer der smadrer dine elsket fælge. Og det er på den nemme og effektive måde, ligegyldigt om det Mercedes alufælge eller hvad type bil du har.

AlloyGator kantbeskytter er en effektiv løsning. Og det kan også gå hen og blive den billige løsning til undgå kantstenen der ridser fælgene, for en udskiftning eller reparation af alufælge kan være en ret bekostelig affære.

Hvordan og hvad er Alloygator kantbeskytter?

Det britiske Alloygator er fælge løsningen der lægger en beskyttende plastkant udenpå fælgen. Den enkle og smarte løsning var med til at kåre dem som årets tilbehør 2013 i det ansete bilmagasin Auto Express, der gav produktet 4 ud af 5 fem stjerner i deres test af produktet.

Kantbeskytteren fra det britiske firma kan du få i 9 forskellige farver. Nuancerne dækker både de mere almindelige farver, så du ikke kan se beskytteren, og du kan også få kontrastfyldte farver, der giver dine fælge deres egen farvestrålende eller særpræget islæt.

De forskellige farver giver dig mulighed for at påsætte en sort farve til et par sorte fælge så du holder nuancen. Du kan også tilsætte en hvid fælge med en smart gul kant eller helt andet farve, hvis det falder mere i din smag.

Audi med Alloygator monteretDet fungerer på den måde, at Alloygator er en “kant” som der bliver banket ned mellem dækket og f.eks. Dotz fælgen. Dèt gør, at beskytteren bliver holdt på plads af dækkets tryk mod kanten. Og det virker til høje hastigheder, hvis du er nervøs for dette.

Du kan påføre denne fælg beskyttelse, så du stort set ikke lægger mærke til den. Men det er selvfølgelig afhængig af både hvilket type fælge du har påsat, og hvilken farve du vælger, hvilket er noget som du skal tage højde for inden købet.

Hvis du rammer en kantsten med Alloygator påmonteret, så vil det højest sandsynligt komme til at se noget flosset ud. Men du kan blot skære dette af med en kniv, og så kan du faktisk ikke se skaden.

Hvad koster og indeholder produktet?

Det du får med dette sæt som koster 849,- kr. er et sæt der kan tilpasses til fælge mellem 14 og 21 tommer.

Hvis du ikke vil stå for monteringen selv, som du kan se hvordan du gør på videoen nedenfor, kan du få montering foretaget på et dækcenter, hvor det nok vil tage ca. 30-60 minutter.

Alloygator sættet indeholder:

  • 5 Alloygator – 1 ekstra hvis du beskadiger en
  • Materialer til montering
  • Kommer i enten sort, sølv, hvid, blå, gul, pink, rød, grøn og gul.

Der findes forskellige forhandlere af Alloygator.

Montering af Alloygators på fælge

Faktisk er monteringen af de smarte one-size beskyttere af dine fælge ganske simpel og nem. De passer til langt de fleste fælge og dæk på markedet.

Der skal bruges få hjælpemidler for monteringen, hvis du vælger at gøre det selv:

  • Donkraft
  • Handsker
  • Sæbevand
  • Et stærkt klippeværktøj
  • Adgang til at fylde luft i dækkene igen(luften skal ud af dæk inden montering)

Se videoen her hvordan du gør det. Den er ikke særlig lang, og så har du den nødvendige viden til at gå i gang og få den gode beskyttelse for dine fælge mod kantsten og andet fremover.