Få en flot bil med den bedste bilshampoo

brug autoshampoo test til at finde den bedste til bilen

Når du ejer en bil, er der mange ting i forhold til bilpleje og vedligeholdelse.

Og her er det synlige selvfølgelig dèn ting, som de fleste af os klarer selv. Polerering af fælge og lak er noget, som de fleste bilelsker bruger tid på. Helt ligesom det med at vaske bilen for snavs, mudder og salt er en nødvendighed.

I denne autoshampoo test finder du hjælpemidler til at rengøre bilen, så den holder sig flot. Og hvor polering og lakforsegler selvfølgelig kan gøre underværker i 2022.

Du finder mange forskellige auto- eller bilshampoo som de også kaldes. Og derfor kan du med fordel danne dig et hurtigt overblik i udvalget her, så du får den bedste shampoo til dit behov. For du finder autoshampoo med eller uden voks. Hvor mængden af voks måske kan være for meget til, hvad din bil kan holde til.


køb den bedste bilshampoo fra test

Alaska Autoshampoo – 2 liter

Alaska Autoshampoo er populær hvor Alaska er en af de store brands inde for bilpleje. Denne flaske indeholder 2 liter bilshampoo med højt indhold af effektive rensemidler. Du får en meget billig bilshampoo med voks, der er drøj i brug. Produktet skummer under brug.


Til Butik


brug en shampoo og polering til bilen

Sonax Xtreme aktivshampoo 2-i-1 – 500 ml

Sonax Aktivshampoo 2-i-1 kommer i en flaske af 500 ml. Du får en højeffekt koncentrat der med sin sammensætning er god til at fjerne snavs. Hvis du bruger produktet ufortyndet, kan du fjerne kraftige ting som insekt rester og fugleklatter.

Sonax Aktivshampoo blandes med 20-30 ml. og 10 liter vand i en spand. Vask bilen på normal vis med en børste eller svamp. Tør efter med vaskeskind, hvilket du bør gøre lige efter, så du undgår kalk- og vandpletter. Produktet kan også bruges med succes på glasfiber, glas, kunststof m.m.


Til Butik


brug shampoo og voks til ren bil

Basta autoshampoo – 2 liter

Basta autoshampoo med voks der kan købes både i 1 og 2 liter flaske. Det er en billig bilshampoo, hvor 2 liter flasken koster lige omkring 40 kr.

Med 2 liter shampoo er du sikret omkring 40 bilvaske. Autoshampoo med skum så du nemmere kan få vasket og skyllet af igen. Tør efter med vaskeskind.


Til Butik


køb autoglym bilshampoo med voks

Autoglym autoshampoo med voks – 500 ml

Autoglym bodywork shampoo conditioner indeholder voks til bedre beskyttelse af lakken på bilen. Du kan effektiv fjerne skidt, snavs og trafikfilm med Autoglym. Du doserer med 20 ml. shampoo til 10 liter vand.

Voksen i produktet giver en krystalklar og glansfuld overflade, som med poleringsmiddel kan beskytte og forstærke effekten.


Til Butik


køb wash & wax til bilen

Liqui Moly bilshampoo med voks – 1 liter

Bilshampoo med voks i 1 liter flaske fra Liqui Moly. Produkt i den lidt højere prisklasse til vask og den hurtige lakpleje med voks og tensider.

God til at fjerne snavs og rengøre skånsomt.


Til Butik


Racoon Autoshampoo – 1 liter

Racoon Horny Unicorn shampoo til lige over 100 kr. for en liter, er designet til brug på bilen der ofte bliver meget beskidt. Produktet kan blandes helt op til 1:20, hvilket også kan være til indvendig brug.

Autoshampoo med effektiv formel til at rense og give den flotte glans af ren bil. Racoon shampooen er dog ikke PH-neutral, dog tæt på, så du skal passe på bilen der er lakforseglet.

Flasken kan købes i 5 liter dunk til lige omkring 4-500 kr. og kan også købes i en stor 20 liter dunk.


Til Butik


køb den populære Sonax shampoo til bilen

Sonax Autoshampoo – 1 liter

Sonax der ofte er kåret som testvinder for gode og skånsomme bilpleje produkter, har denne autoshampoo uden voks i 1 liter flaske. Et produkt der er effektiv mod hårdnakket snavs, hvor du kan bruge produktet ufortyndet til det værste skidt. Det er en bilshampoo der ikke indeholder voks, så du skal vaske oftere end med produkter der indeholder voks til bedre beskyttelse.

Skyl bilen med vand, hvor en vandslange med sprøjte gør det nemmere til at fjerne det løstsiddende snavs. Bland Sonax aktivshampoo og vand i en spand, og vask bilen med en bilbørste. Skyl efter med vand.

Når du er færdig, så tør efter med et vaskeskind så du undgår vand- og kalkpletter.


Til Butik


køb en shampoo og dyse til bil

Kärcher bilshampoo og skumdyse

Hvis du syntes at bilvask tager for lang tid og måske også kedeligt arbejde, så er dette Kärchers sæt det rigtige valg for dig.

Du får en god shampoo der er forholdsvis mild mod lakken og samtidig er yderst effektiv. Produktet opløser al snavs og skidt fra bilens lak på ingen tid.

Kärchers shampoo giver god vedvarende beskyttelse der kan holde i lang tid. Ved køb medfølger en specialdesignet skumdyse. Denne skumdyse kan bruges til alle Kärchers ”Plug’n’clean-flasker”. Skumdysen laver et tykt lag skum der lægger sig på bilens overflade og opløser al fedt, snavs og skidt. Det betyder, at du hurtigt og effektivt kan få din bil vasket. Hvis du ikke syntes det er hurtigt og simpelt, så er sæben også hurtigtørrende, hvilket vil sige du ikke skal til at bøvle med det bagefter.


Til Butik

køb turtle wax autoshampoo

Turtle Wax ZIP bilshampoo 500 ml

Turtle Wax autoshampoo med voks er miljøvenlig og effektiv med dybde rengørende tensider. Det giver dig mulighed for at få renset bilen effektiv og efterlad et skinnende udtryk.


Til Butik


køb nilfisk shampoo til bilen

Nilfisk Car Shampoo autoshampoo

Nilfisk bilshampoo 500 ml. er en mild skumrengøring til at olie, fedt og andet snavs af bilen eller campingvognen.

Nilfisk shampoo med skyllevoks glans og beskyttelse af lak. 0,5 ml flasken holder tilcirka 20 bilvaske.


Til Butik

køb billig bilshampoo 2 liter dunk

Autozone Autoshampoo – 2 liter

Billig 2 liter autozone shampoo hos Jem & Fix, der er en mild sæbe til at fjerne trafikfilm, olie og snavs.

Du bruger 15 ml shampoo til 10 liter vand, som kan bruges til trailer, campingvognen, bilen og andet køretøj.


Til Butik

pH-neutral sæbe eller ej?

Går du ned i det nærmeste supermarked, Thansen, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg og køber den første og bedste bilshampoo du støder på, kan det sagtens være at din bil kommer til at tage mere skade end gavn.

Derfor er det en god ide at være opmærksom på, om sæben du tager med hjem er pH-neutral. Dette sikrer at sæben ikke er for hård mod din lak, og den ikke kommer til at tage skade.

Ekstra udstyr

Du bør bruge et vaskeskind eller svamp, så du minimere risikoen for kalk- og vandpletter der vil komme efter bilvasken.