Dækskift priser? Et par nemme muligheder

Dækskift priser? Et par nemme muligheder

Du kender det måske alt for godt. Når det bliver september eller oktober, og du er typen, der ikke bruger en bestemt forhandler hvor du har dine sommerdæk og vinterdæk til opbevaring, så kender du følelsen af, at nu man skal man igen tage sig sammen, og finde en forhandler til dækskift. Hvis altså ikke du skifter dine dæk selv derhjemme med en krydsnøgle eller den lille umulige donkraft fra bagagerummet.

Der er en god fordel ved at få det gjort ved en forhandler. Nemlig at de bliver afbalanceret og smurt ordenligt. Det er ikke lige altid man er specielt omhyggelig i indkørslen. Men ulempen ved at bruge en forhandler, dækcenter eller autoværksted er, at dækskift priser er varierende fra forhandler til forhandler.


få tilbud på dækskift hos Autobutler

Dækskift priser?

Her kan du finde en liste over diverse forhandlere som vi har fundet tilfældigt på Google. Det kan måske hjælpe med at gøre det nemmere for dig at finde priser på dækskifte.

Ved Euromaster kan du indtaste alle oplysninger såsom bilmærke, størrelse, sommer eller vinterdæk osv. og det er faktisk meget rart, da det giver et hurtigt overblik.

Jeg lod søgningen stå på standard og her kom prisen frem til 7-900 kr for et sommerdæk skifte for alle fire hjul.

Tjek selv ved Euromaster her: Find pris på dækskifte Euromaster

Næste side er hjulskift.dk der tilbyder dækskifte og afbalancering. Her skal du dog taste en del oplysninger ind og slutte af med postnummer, så finder siden lokale forhandlere i en rigtig stor omkreds af 50 km.

Tjek selv ved hjulskift her: Find pris på hjulskift.dk

Easycarcare er dejlig overskuelig. Du skal ikke taste noget ind, for de kommer ud til din hjemmeadresse eller måske arbejde og skifter dine hjul. De har forskellige pakker, hvor basis pakken med hjulskift og intet andet koster 499,- kr. Så kan du tilkøbe afbalancering m.m. der forøger prisee.

Tjek muligheder og priser hos Easycarcare

Der er selvfølgelig også de rigtig mange lokale forhandlere i det område som du bor i, helt ligesom du kan prøve ved FDM – Se denne video fra FDM om: Sådan klarer FDM hjulskift på din bil