Gardiner til badeværelse i den rigtige stil?

køb Gardiner til badeværelse i den flotte stil

Gardiner til badeværelse er det smarte træk, hvor det logisk nok, er det rum i huset, hvor de fleste gerne vil have 100% privatliv. Det er selvfølgelig klaret med matteret glas, men dog kan du altid se skygger og omrids udefra på en mørk aften, og den følelse af beluring er, hvad de fleste gerne vil undgå.

Når du skal finde det rigtige gardin, så skal du selvfølgelig finde gardinet, der er velegnet til miljøet i rummet. Badeværelset er nemlig det rum i boligen, hvor der bliver samlet mest damp og fugt, og her er den rigtige type af gardin nødvendigt.

Gardinshoppen.dk tilbyder mål-, pris- og 100% tilfredshedsgaranti

køb den gode kvalitets ved gardinshoppenVi anbefaler Gardinshoppen.dk der giver dig mål- og prisgaranti

Lyset på badeværelset?

køb et sødt plissegardin til badeværelset
På dit badeværelse skal du først og fremmest tjekke lyset. Har du en kraftig belysning, så kan skygger fremstå tydeligt udefra, og det vil de fleste af os gerne undgå. Løsningen til dette, er at vælge et tyk materiale i gardin, så skyggerne ikke ænses udefra. Hvis lyset ikke er så gennemtrængende, kan du vælge mellem de mere transparente løsninger over et matteret vindue.

Til at skærme lyset og udsigten udefra, er plissegardiner, Duo roller gardin eller et sødt foldegardin en hurtig, nem og billig løsning, der både er funktionel og samtidig kan skabe den hyggelige atmosfære på badeværelset.

Hvis det er et lille vindue du har på badeværelset, vil du selvfølgelig også gerne have muligheden for at få mest muligt lys ind. Her skal du vælge et gardin der fylder mindst muligt, når det er rullet op.

Fugt?

Det er svært at undgå damp og fugt på badeværelset. Hvilket især bliver forstærket, jo flere i husstanden der går i bad. Derfor skal du finde den rette type, der kan tåle damp. Persienner der er beregnet til vådrum, er en oplagt mulighed, hvis vinduet er placeret tæt på brusekabinen.
Et simpelt rullegardin eller foldegardin kunne være den billige og enkle løsning foran et mindre vindue der skal åbnes udad.

Der er dog visse materialer og typer af gardiner, som du skal undgå. Hør og bomuld vil suge fugt, og blive jordslået. Jern materialer er også en dum løsning, da dette begynder at ruste over tid. Her kan nogle persienner eller rullegardiner med jernrør i top eller bund, være den dårlige løsning, hvis vinduet er eneste udsugning på badeværelset.

Træpersienner tager sig godt ud, og også på badeværelset, men igen skal du overveje, om brusekabinen og udsugningen er for dårligt til denne type. Træ vil slå sig ved fugt, og hvis persiennen ikke har fået ekstra lak, kan de vride sig og ikke lukke rigtig til over tid.

Farvevalg?

Farvevalget har kun den æstetiske funktion på badeværelset, men dog er stilen, absolut en ting der skal nøje overvejes. Naturfarver er altid det gode valg, hvor især de lyse farver er populære til at skabe det hyggelige eller søde udtryk.

Her skal du også tage højde for, at de lyse farver får badeværelset til at virke større, helt ligesom de mørke farver gør det modsatte, men kan dog få rummet til at fremstå mere samlet.