Køb plissegardiner med prisgaranti, nemt og hurtigt

køb kvalitets plissegardiner til bolig eller kontor

Plissegardiner kan være den perfekte løsning til både at skygge, give privatliv og ikke mindst, være det dekorative gardin til den moderne indretning i din bolig eller måske til erhvervsmæssig brug, frem for løsninger som rullegardiner eller måske panelgardiner.

Fordelen ved et plissegardin frem for andre typer er, at de er praktiske da de kan tilpasses dit behov, hvad enten det er fleksibilitet i forhold til type vinduer eller andre, og samtidig går de ikke på kompromis i det stilfulde look med deres orientalske papireffekt.

Plissegardiner kommer i forskellige variationer, nuancer og selvfølgelig prisklasser, hvilket vi prøver at afdække, så du kan finde de helt rigtige farver, modeller og priser til dit hjem eller kontor.

Køb plissegardiner til det nye look i den gode pris

brug den rette type plissegardin i køkkenetDu finder forskellige slags plissegardiner, hvor du kan vælge imellem standard og den mere avanceret model med snoretræk, wiretræk eller måske med snorefri betjening. Dette slags gardin er beregnet til at hænge på vinduets inderside, og kan foldes ned eller op, alt afhængig af, om du vil afskærme fuldt ud eller ej.

Disse forskellige modeller finder du mange steder, men hvis du ønsker den nemme løsning, så anbefaler vi gardin specialisten Gardinshoppen.dk, der kommer både med pris- og målgaranti. Du får top kvalitet til den absolutte bedste pris, og det er indenfor alle de forskellige slags typer der findes.

Gardinshoppen med bedste priser på kvalitets gardiner

Ved Gardinshoppen.dk finder du kvalitets gardiner i det store prisvenlige udvalg. Du får prisgaranti, målgaranti og 100% tilfredshed eller pengene tilbage

=> Se udvalget af gardiner ved Gardinshoppen.dk <=

Hvorfor vælge et plissegardin?

Der findes heldigvis mange muligheder indenfor designs og typer, hvor du får den fleksible løsning, der passer både det almindelige vindue eller måske skråvinduet. Helt ligesom du kan vælge, at monterer gardinet, så det kun dækker det halve køkkenvindue, hvor solen kan være irriterende med sit lys.

Gardinet kan være den gode løsning til at give det bløde og dæmpet dagslys, der samtidig med den gode kvalitet, kan skræddersys til at passe dine vinduer fremfor de billige standard modeller, hvor dine vinduer måske ikke er skabt til standardmål.

Designmæssigt, giver typen af gardinet dig også muligheder for, at sammensætte de helt rigtige nuancer til at skabe den dejlige stemning, og så fylder de stort set intet.

Hvilket typer af plissegardiner findes der?

Der findes forskellige slags af denne type gardin som ikke hører til de helt billige gardiner. Her kan du vælge mellem:

 • Standard eller luksus med snoretræk
 • Up op og down
 • Snoretræk og wirestyr
 • Up og down med wirestyr
 • Snorefri betjening
 • Snorefri betjening up and down
 • Gardin til montering i tagvindue
 • Touch snorefri betjening

Disse forskellige typer kan du bruge til solafskærmning, hvor modeller til at løfte, trække eller skubbe uden irriterende snore, kan være den behagelige og nemme løsning.

Snoretræk er selvfølgelig ikke en dårlig løsning, for med denne løsning får du den glidende, lette og lydløse løsning.

Forskellen mellem snor og uden i dit daglige brug er, at du i stedet for snoretræk, får håndtag i top og bund.

Se udvalget af typer ved Gardinshoppen.dk


Få gardiner her

Hvad er fordelen?

Den store fordel ved dette type gardin er de mange muligheder for at tilpasse lysindfaldet, som ikke er muligt ved mange andre typer af gardiner.

Du finder typer der kan trækkes fra helt normalt fra top til bund, men også muligheden for at placerer gardinet et valgfrit sted på vinduet. Helt ligesom du kan trække fra bund til top, hvor den sidste er en stor fordel, hvis du bor et sted, hvor man kan se ind fra gaden.

Se videoen her flere forskellige fordele, som du kan bruge til at beslutte dig for, hvilket slags gardin du skal købe.

Hvordan du vælger de rette gardiner?

Bestem dig for dit behov og hvilket funktion gardinet skal have, ud fra de nævnte muligheder ovenfor, og selvfølgelig dine behov.
Her skal du stille dig selv nogle spørgsmål som:

 • Hvilket krav har du til gardinet
 • Hvad skal gardinet kunne
 • Hvilket vinduer skal gardinet sidde i

Der er forskellige krav, alt afhængig af, hvilket rum gardinet skal bruges i. Et soveværelse er ofte stedet, hvor vi vælger typer med mørklægning, hvor stue, kontor eller køkken måske mere har brug for et transparent gardin, og hvor det dekorative nok også vægter højere end selve funktionen.

Design, mønstre og farver er nemlig ofte mere vigtigt end funktioner i rum som en stue eller lignede. Her skal du selvfølgelig tage det eksisterende design med i farvevalget, så æstetikken går igen, og skaber den rette harmoni.

Rengøring?

Plissegardiner er ikke anderledes end, hvordan du ellers rengører dine gardiner og persienner. Plissegardiner er lavet af et relativt stift tekstil, hvilket betyder, at disse gardiner ikke kræver meget vedligeholdelse og rengøring.

Det vigtigste, når du skal håndterer denne type gardiner, er, at huske de ikke må bukkes da disse skader ikke kan udbedres igen.
Selve rengøringen klares med lunken eller maks. 30 grader varmt vand med flydende vaskemiddel, hvor du dypper en klud og vrider den godt op, og vasker gardinet. Tør efter med en ren klud. Sænk gardinet igen og lad det tørre.