Hvorfor foldegardiner i den gode kvalitet?

Køb de flotte og billige foldegardiner til alle rum

Foldegardiner kan være løsningen, der giver dig den luftige og bløde afskærmning af solen, frem for gardiner som plissegardiner, rullegardiner eller persienner.

Et foldegardin er ret nemt at kende, da du får et gardin i stof der oprullet, giver dig et blødt foldet look, og nedrullet, giver det helt glatte look. Gardintypen kommer i forskellige materialer som transparente eller tætvævede kvaliteter, der selvfølgelig også byder på forskellige priser, farver og mønstre.

Du kan vælge at sy et foldegardin selv, eller hvis du gerne vil spare dig selv for en del arbejde, kan du vælge at købe et flot færdigsyet med træksystem.

Her finder du forskellige tips og tricks, så du finder den helt rette løsning af gardin til dit soveværelse, badeværelse eller måske stue.

Hvilket slags og hvor kan man købe foldegardiner?

Du kan finde rigtig billige foldegardiner ved Jysk, Ikea eller Bauhaus, hvor du kan finde gardiner i standardmål helt ned til 30 kr. men kvaliteten er så heller ikke specielt velegnet til hverken rens, vask eller strygning.

Du kan også vælge at købe dine gardiner til en lidt højere pris, men i en kvalitet der også samtidig er væsentlig højere i materiale, mønstre, farve muligheder og funktioner.

Bedste priser på kvalitets gardiner?

Ved Gardinshoppen.dk finder du kvalitets gardiner i det store prisvenlige udvalg. Du får prisgaranti, målgaranti og 100% tilfredshed eller pengene tilbage

Se udvalget af gardiner ved Gardinshoppen.dk

Hvorfor foldegardin frem for andet?

Der er mange gode grunde til at vælge specifikke gardiner, og der er selvfølgelig også gode egenskaber der gør, at et blødt foldegardin er det helt rigtige for dig.

Du får nemlig et yderst blødt og hyggeligt skær i værelset med denne type gardin. Gardinet blender ind som en naturlig del af rummet, hvor denne type ofte går i tråd med møblerne, pynten, skabe og lamper der præger lokalet.  Det skyldes, at du kan sætte det helt unikke præg på foldegardinerne.

Tekstil er bedre til at absorberede lyden end f.eks. lameller fra persienner, så derfor er denne type gardiner der kommer i stof, det helt rigtige valg.

Hvordan du rengører dine gardiner og persienner er ikke noget, du behøver at søge meget efter, for det er nemt at rengøre foldegardiner, da du hurtigt og nemt kan tage dem ned og vaske i f.eks. vaskemaskinen.

Kvalitet og funktioner?

køb det søde foldegardin til en billig pris
Hvis du ikke har standard vinduer, så er det oplagt, at du skal købe gardin efter specialmål. Derudover, så kommer gardinerne også med forskellige funktioner.

Foldegardiner kommer nemlig med forskellige træksystemer, hvor du kan vælge mellem kædetræk eller snoretræk. De kommer også med muligheden for at vælge højre- eller venstrestyring, hvilket betyder, hvor snoren eller kæden hænger.

Med eller uden flap er en anden funktion, som du primært finder blandt de mere elegante kvalitets gardiner, helt ligesom du finder et kæmpe udvalg af lækre stofkvaliteter.

Stoffet og design i dette er, hvad du primært skal gøre dig bevidst om, for der skal jo findes noget der passer ind i din stil. Her er også typen af stof vigtigt, for vil du have transparent eller mørklægning, for den primære grund til gardiner er jo, at skærme af for sol og nysgerrige blikke. Stoffet skal kunne tåle at blive vasket, for de fleste har gardinet hængende over en årrække, og så bliver de beskidte, helt ligesom de suger masser af støv til sig, hvilket logisk nok, er skadeligt med hensyn til støvallergi.

Hvordan syr man foldegardiner?

Du kan vælge at sy dine egne gardiner, hvilket giver uendelige muligheder indenfor stof og mønstre. Du kan også spare penge, da du nok kan lave dit eget for den halve pris med stof meter priser på 20 – 130 kr. og liftgardin-system til ca. 200 kr. i almindelig størrelse, som kan give dig det flotte billige gardin.

Fremgangsmåden til hvordan du laver et foldegardin ser sådan ud:

  • Klip stoffet efter vinduets mål, hvor du lægger 10 cm. til bredden og ca. 6 cm. i højden så det overskydende kan presses omkring siderne.
  • Du skal sætte liftbånd fast i siderne, så de overlapper med det overskydende stof der er lagt til det samlet mål. Hvis dit gardins bredde er 100 cm. så skal du have 5 liftbånd til træksnorene på.
  • Du skal lave en løbegang forneden på gardinet, hvor 2 cm. af stoffet skal presses om på vrangen, så dine liftbånd bliver dækket.

Se denne video, der giver den dig løsningen fra a til z på hvordan du laver dit eget gardin, så det ser super flot og funktionel ud.