Det gode og billige reservehjul? Spar penge ved at købe hos skrothandler

Det gode og billige reservehjul? Overvej at købe hos skrothandler

Reservehjulet er noget de færreste tænker over, for det bruger man jo aldrig. Dvs. lige indtil at du står på en landevej og skal have det i brug. De fleste biler kommer med reservehjul med i vores tidsalder er biler ligesom alle andre ting, en forbrugsvare hvor producenter skærer ned på kvaliteten som f.eks. reservehjulet. For du har nok en mindre hjul end dem der sidder på bilen, hvor reservehjulet kun kan bruges til at køre en kort afstand og med meget begrænset fart.

Hvorfor ikke finde det gode og billige reservehjul i en højere kvalitet?

Hvorfor ikke købe et godt reservehjul hos skrothandler?

Skrothandleren er stedet, hvor du finder reservedele. Her gælder det om at forstå vigtigheden af reservedele i høj kvalitet og samtidig fornuften i at spare penge.

Ved en skrothandler som ofte også er autoophugger finder du nemlig reservedele der godt nok er brugte, men kommer i en høj kvalitet til meget billigere penge end f.eks. online forhandlere af nye bil reservedele.

Her kan du finde stort set helt nye ting som forlygter, benzinpumper, undervognsdele og selvfølgelig også fede stål 16 eller alufælge, som måske har eneste skavank, at de er beskidte og måske lidt ridset. Hvorfor ikke spare mange penge på at finde dit reservehjul ved en ophugger?

Et reservehjul er netop hvad ordet siger – reserve. Det er ikke hjulet som skal afløse et af de andre, men bruges i nødstilfælde som afløser indtil det ødelagte er fikset igen. Blandt de gode råd til valg af reservedele er prisen altid afgørende, og spare penge for den gode kvalitet, er sund fornuft.

Vælg stålfælge eller alu?

Vælg stålfælge og vinterdæk på reservehjulAt vælge alufælge til et reservehjul giver det store problem, at dine chancer for at finde en alufælge magen til dem du allerede har, nok ikke er særlige høje. For der findes afsindige mange forskellige alufælge både indenfor standard og specielle mønstre og udseende. Hvis du vil have en alufælge der er identisk, så skal du nok ud og købe denne for at udskifte reservehjulet.

Stålfælge til reservehjul er absolut det smarte træk, både på grund af udseende men også af andre årsager.

Forskellige fagfolk mener at der kan komme mere skidt i bremserne på alufælge om vinteren, og det giver logisk nok en effekt på hvordan bremserne opfører sig. Her er stålfælge og også som reservehjul, det smarte træk især om vinteren. Alufælge bliver også hurtigere beskidte frem for stålfælge, og især med vinterdæk er dine stålfælge bedst egnet.

Når du skal finde et reservehjul, så skal du selvfølgelig finde den rigtige størrelse så det passer med dine eksisterende dæk. Derudover, så find en fælge der godkendt af TÜV, så du er sikker på kvaliteten i forhold til styrke og levetid. Kig efter slag og hak i hjulet, for der er ingen grund til købe et brugt hjul, som måske har fået så meget skade, at du ikke kan køre med det alligevel.

Vinterdæk eller sommerdæk på reservehjul?

Sommerdæk eller vinterdæk på reservehjul?Rent logisk burde du have helårsdæk eller vinterdæk på reservehjulet. Det er ikke lovligt at køre med vinterdæk om sommeren, men brug af reservehjul skal kun være ved nødstilfælde så du kan få lavet det ødelagte hjul eller dæk.

Sommerdæk på et reservehjul en vinterdag med glatte veje, det er meget dumt og ganske uforsvarligt. Derfor er det rette valg ud fra logisk tænkning, at smide et vinterdæk på dit nye reservehjul.