Tips til valg af bil reservedele – Hvorfor ikke spare lidt?

Tips til valg af bil reservedele

Søger du tips til valg af bil reservedele?

Reservedele er nødvendigt, og kan ofte gå hen og blive en bekostelig affære. Biler er ikke verdens bedste investering, for med tiden skal du udskifte de nedslidte eller brugte dele.

Her er gode dæk, pærer til lygter, sikringer, viskerblade, bremseklodser og lignede, noget der med jævne mellemrum skal udskiftes.

Du kan vælge at betale mekanikerløn og værkstedspriser for reservele, eller alternativt kan du vælge at købe reserveredele online og klare udskiftning selv. Her kan du med fordele spare mange penge ved brugte dele du kan finde i Aalborg, Århus, København eller måske Odense.

 

Bestil online?

Køb nemt bil eller reservedele på nettet og spar penge. Du finder nemlig det store udvalg online, hvor du kan finde high-end dele til væsentlige billigere pris end ved mekanikeren. Det betyder dog, at du skal kende en person der er ferm til biler, eller at du selv har styr på at udskifte delene på din bil.

Det er nemt at søge og købe dele online, og du slipper for at skulle nå en forhandleren indenfor åbningstid. Dog kan du købe tingene endnu billigere og i perfekt stand også, ved at vælge de brugte dele fra f.eks. en Autoophugger.

Fordelen ved at købe at online er, at du nemt og hurtigt kan finde dele der passer til din bil. De fleste webshops har søgemaskine, hvor du finder reservedelene og taster bilmærke, model og årgang ind og så får du serveret dele der passer til din bil.

 

Find dele til god billig pris der passer til din bil hos Bildeleonline.dk

find autodele til din bil

 

Autoophug?

Du kan finde reservedele til bil ved Autogenbrug. Her kan du finde produkter i fin kvalitet indenfor det varieret udvalg af forskellige bil reservedele.

Det kan tænkes at du mangler nye lygter, undervognsdele eller måske et par fælge?

Hvad end du mangler, så er der god chance for at finde det ved en hugger. Udvalget er nemlig stort, og ofte er produkterne som nye – til den bedre og billigere pris.

Se også: Skift selv slidte gummilister

 

Kvaliteten er vigtig

Det vigtigste når du skal finde nye dele til bilen, er kvaliteten. Der findes mange produkter, brands og typer indenfor reservedele, hvor nogle er gode og andre er knap så gode.

Sikkerheden er ikke noget, som du skal spare penge på. Hvad er det værd at spare 1300,- kr. på dine nye dæk, hvis de rent sikkerhedsmæssigt ligger i bunden af kvalitetsbarometeret.

Du kan gå på kompromis med kvaliteten, men som regel betyder det dog, at de penge du sparer, kommer til at koste mere på den lange bane. Hvis du gerne vil spare på den korte bane, så er autoophug absolut en bedre løsning end at gå på kompromis med kvaliteten.

En tandrem, udstødning, bremseskiver og andre originale dele skal være i orden, og her gælder det selvfølgelig om at finde det rigtige.

 

Find de rigtige reservedele

En udstødning er ikke bare en udstødning, for du skal selvfølgelig finde den der passer til din bil både i type og kvalitet.

Som regel er der et OE-nummer, som du kan bruge til at søge online, og finde den rigtige del der passer til det udskiftet. Stelnummeret(VIN-nummeret) kan også bruges, til at finde de rigtige originale reservedele der matcher din bil.

Nummerpladen er en anden mulighed, som bruges ved mange online forhandlere, hvor de fysiske forhandlere selvfølgelig også kan slå op via motorkontoret.

 

Udskiftningen?

Det at udskifte reservedele på bilen har du sikkert styr på, men du kan dog finde mange gode råd og tips på Youtube. Her kan du få tips til at udskifte bremsekloder foran: