Gør haven sommerklar: haveprojekter til manden

Er det også blevet tid til at få opgraderet den kedelige græsplæne i dit hjem? Så skal du læse med her hvor vi giver dig inspiration til hvordan du nemt kan gøre din have hyggeligere og pænere til når foråret og det bedre vejr kommer. Der er nemlig mange muligheder med en have, lige meget hvor meget plads du har.

Spørg dig selv hvad du har brug for og hvad du godt kunne tænke dig at kunne bruge din have til. Vil du gerne kunne sidde udenfor på terrassen med dine venner på de sene sommeraftener, eller vil du gerne have en have hvor dine børn har plads til at lege lige når de vil? Det kan også være du vil opgradere din have og dit hus’ sikkerhed fra uvelkomne gæster, små som store. Mulighederne er mange!

Terrassen

En terrasse er for alle der har en have, om den er stor eller ej. Du kan anlægge terrassen med fliser, så du kan placere havemøbler og eventuelt en grill der kan stå året rundt. Hvis du har budgettet, kan du også vælge at lave en overdækket terrasse. Med en terrasse, og generelt for danskernes udendørs indretning, glemmes ofte belysningen. Til de sene sommeraftener er det rart at have haven godt belyst, både til når du skal spise og når du ikke skal bruge så meget lys.

Plusled.dk er forhandler af en lang række af forskellige løsninger inden for alt hvad hjertet begærer i belysning. Du kan derfor finde den perfekte belysning til din terrasse, om det er hyggeligt stemningslys, om det er funktionslys der gør at I kan se ved terrassebordet, eller om det er gode lygter der skal lyse havens stadion op til de fodboldinteresserede børn.

Sikring af din bolig

Du kan også bruge belysning til at gøre din bolig mere sikker. En god pære der lyser din fordør, terrassedøre eller andre indgange op, aktiveret ved en sensor der placeres i indkørslen eller andre indgange til din grund. Det kan være en god løsning til hvis uheldet skulle være ude. Ligeledes kan der placeres lamper der lyser indkørsler op, for at du selv og naboer kan se biler der skulle komme til din indkørsel om aftenen.

Er du blevet nysgerrig?

Hvis du er blevet inspireret til at komme i gang med at lave ændringer i din have kan du læse mere her, eller selv søge mere inspiration. Internettet er fyldt med gode idéer til hvordan du kan opgradere din have!