Panelgardiner efter mål i god kvalitet og med prisgaranti

køb panelgardiner efter mål til den flotte stue

Panelgardiner der kører på skinner er den moderne og stilfulde løsning til at skygge og afskærme f.eks. stuen, samtidig med, at du får et godt lysindhold.

Det fleksible gardin der kan bruges både som forhæng, rumopdeler, skydedøre eller som gardin til store vinduepartier, er den elegante indretning der giver et køkken, kontor, mødelokale eller værelse, det flotte look. Og gardinet har den store fordel, at du kan sammensætte forskellige stykker stof, og skabe den helt rigtige farve kombination der passer ind ved dig eller jer.

Gardinshoppen.dk tilbyder mål-, pris- og 100% tilfredshedsgaranti

køb den gode kvalitets ved gardinshoppen

Vi anbefaler Gardinshoppen.dk der giver dig mål- og prisgaranti

Bestil panelgardiner efter mål på den nemme måde

køb panelgardiner i specialmål til det perfekte look
Ved Gardinshoppen.dk kan du på den nemme måde, købe dine panelgardiner i det gode udvalg og fair priser.

Det store fordel ved at købe ved den specialiseret online forretning er, at du får prisgaranti, målgaranti, tilfredshedsgaranti og ikke mindst, 3 års garanti.

Det kan selvfølgelig være svært at vælge det helt rigtige på stående fod, for panelgardiner kører på skinner med 2,3,4 eller 5 spor, hvilket afhænger af bredden på vinduet. Derudover, skal du også tage højde for, om der skal være parkering i højre eller venstre side og selvfølgelig mål i bredde og højde.

Derfor er den online løsning, hvor du kan sidde i ro og mag og regne på, hvad gardiner koster til nyt hus eller lejligheden, hvilket type, farve med mere. Det at tænke over tingene et par dage, giver som regel et bedre slutresultat, og det opnår du ved at tjekke løsningen ud online.

Hvilket løsning indenfor de mange muligheder skal man vælge?

Du får Varia gardiner i den bedste kvalitet, som du kan vælge i forskellige variationer:

Der findes heldigvis mange muligheder i farver, så du kan vælge om, det skal være sammenhængende eller lade panelerne være opdelte til, at trække dem til side enkeltvis. Der findes forskellige egenskaber for gardinerne:

  • Fås som mørklægning
  • Kan bruges som rumdeler
  • Stort udvalg af farver og mønstre
  • Mange kombinationsmuligheder

Vejledning i valg af panelgardiner

Som nævnt, er der mange muligheder for mønstre og farver, og selvom Gardinshoppen.dk giver dig målgaranti hvis du måler forkert, så er farven dog svær at vurderer, og her er en farveprøve den smarte løsning.

Vælg en gratis farveprøve inden du bestemmer dig, hvilket du får tilsendt nemt, hurtigt og gratis, og så slipper du helt for at skulle bruge gardinbussen eller lignede muligheder.

Få tilsendt gratis farveprøve fra Gardinshoppen her

Panelgardin priser?

Gardinerne kommer selvfølgelig i forskellige priser, for prisen afhænger af både type, antal, størrelse og hvad farve du vælger.
Det er dog heldigvis ret nemt at bestemme prisen, for ved Gardinshoppen.dk, får du en prisberegner, der er både hurtig og nem at bruge. Indtast mål på gardinerne og så giver beregneren dig den eksakte pris på dit eventuelle køb.

Panelgardiner gør det selv

Du kan ret nemt selv lave opmåling til dine nye billige gardiner, hvor du kan finde den gode inspiration i denne video, der giver dig den korte, præcise og rigtige måde at måle op ved vinduet, til det nye gardin.

Billige gardiner?

Du kan selvfølgelig altid finde billigere priser på stort set alting, og med hensyn til gardiner, kan du også finde de billige ved Jysk, Ikea, Bauhaus, Bilka eller måske Ellos. Om kvaliteten så er derefter?

Panelgardiner skal være i den gode kvalitet, være funktionelle og selvfølgelig have en god holdbarhed, og selvfølgelig kan du finde disse i en den anstændige kvalitet ved nævnte og andre lignede forhandlere. Men hvis det skal være, hvorfor så ikke gå efter den høje kvalitet ved en shop der er specialiseret lige præcist indenfor produkter, og hvor prisen samtidig er med prisgaranti. For ikke at snakke om fordelene ved et moderne gardin til hjemmet.