Hvad koster gardiner til nyt hus?

hvad koster gardiner til nyt hus

Hvad koster gardiner til nyt hus? Lige som så mange andre ting, så skal der selvfølgelig også afskærmning i jeres nye hus, og her er løsninger til afskærmning for solen og blikke, stort.

Vi giver dig et par tips her på gbl.dk til at finde den hurtige løsning, der også kan være den økonomiske smarte måde, så du både får det funktionelle behov dækket, og samtidig finder det helt rigtige til at forskønne hjemmet.

Bedste priser på kvalitets gardiner?

køb den gode kvalitets ved gardinshoppenVed Gardinshoppen.dk finder du kvalitets gardiner i det store prisvenlige udvalg. Du får prisgaranti, målgaranti og 100% tilfredshed eller pengene tilbage

Løsninger til at finde gardiner til huset?

Der findes forskellige fordele ved moderne gardiner til hjemmet for de kan give et let og luftig look. De nyere gardiner har også den fordel at de kan være ganske neutral og falder naturligt ind i indretningen.

Du kan vælge at ringe til en forhandler eller gardinbus der kommer forbi, måler, syr og hænger op, hvilket dog kan være den dyre løsning. Du kan f.eks. købe et ensfarvet gardin på mål 80×80 cm. til omkring 850 kr. og opefter, hvor der måske også skal lægges pris på arbejdstid, kørsel m.m. oveni.

Fordelen ved en gardinbus er selvfølgelig, at du intet selv skal gøre. Hvis du derimod gerne vil spare lidt penge, og så selv måle op og hænge gardiner op, kan du finde den bedste pris med både prisgaranti og målgaranti ved en online forhandler. Det kan være bedste måde at finde de helt billige gardiner, der samtidig kommer i en god kvalitet frem for standardløsninger med de gængse farver og mål.

Vi anbefaler Gardinshoppen som du finder lige her, for her får du kvalitet efter dine egne mål og samtidig garanti for både fejlmål og med garanti om at du ikke kan finde dem billigere ved anden forhandler.

Hvilket gardiner til det nye hus?

find ud af hvilket slags gardiner der passer til dit hus
Der findes mange forskellige farver og stoffer, hvor bløde stoffer kan give din bolig et rundt og hyggeligt skær. Det er nemlig, hvad du får med gardiner, der kan dække til gulv, være korte eller hænge helt efter, hvordan du ønsker det.

Almindelige gardiner

Almindelige gardiner giver det hyggelige skær, hvis du vælger den rigtige farve, der får gardinet til at blende naturligt ind. Fordelen ved almindelige gardiner frem for andre typer er, at stilen med almindelige gardiner giver dig de fleste muligheder for det unikke og smukke look.
Hvis du vil have den billigste løsning indenfor kvalitets skræddersyede, så find dem her:

Lamelgardiner

køb billige lamel gardinerLamelgardiner er blevet meget populære, og måske dette skal være løsningen i en del af rummene i det nye hus, hvor især stuen er det oplagte sted?

Du får en fordel med denne type, da du selv kan bestemme, hvilket vej lyses skal drejes hen.
Prisen ligger på omkring 580 kr. for luksus udgaven, som selvfølgelig er noget dyrere end andre gardin typer, men dog væsentligt billigere end f.eks. panelgardiner der minder meget om lamellerne.

Foldegardiner

køb billige gardiner til børnFoldegardiner kan laves selv, men kan også købes med lækkert stof, som får gardinet til at blende neutralt ind i husets stil.

En god løsning der samtidig kan laves selv, købes utroligt billigt eller komme i super attraktive mønstre og farver, der kan købes fra omkring 530 kr for luksus kvaliteten.
Hvis du mangler den nemme og billige afdækning til værelset eller måske toilettet, så er foldegardiner et meget smart valg.

Rullegardiner

køb de billige gardiner til ovenlysvinduerRullegardinet er den billige løsning til en del rum, hvor især soveværelset er et populært sted at bruge dem, da du kan vælge at lukke lyset totalt ude, hvilket giver den gode nattesøvn.

Du kan selvfølgelig også finde transparent rullegardiner der giver det hyggelige lys, men dog samtidig afskærmer, som du kan købe til omkring 99 kr.

Find de lækre gardiner efter mål til den gode pris her

Plissegardiner

køb de billige up and down gardinerPlissegardiner minder lidt om rullegardiner i funktion, men dog ligner de også en persienne. Det unikke ved plissegardiner er det flotte look med små folder.

En gardintype der som regel koster lidt mere end rullegardiner, men dog kan bruges i samtlige af huset rum, og er nem at tage ned og gøre rent. Du finder luksus plissegardiner fra ca. 170 kr.

Se de forskellige typer af plissegardiner ved Gardinshoppen