Gardiner til store vinduer?

Køb rigtige gardiner til store vinduer

Gardiner til store vinduer skal passe ind, så de dejlig store vinduer der giver det perfekte lysindfald, bliver afskærmet tilstrækkelig, så solen ikke er irriterende, og samtidig, skal gardin løsningen selvfølgelig tage sig godt ud i hjemmet eller kontorets stil.

Problemet med store vinduer er, at det ikke er alle typer gardiner, der passer ind her. Det er også stort set umuligt at finde standardmål i gardiner fra Jysk, Ikea eller andet sted, der vil passe, så de både afskærmer, er nemme at bruge og ser helt rigtigt ud.

Derfor har vi her samlet et par tips, så du finder de helt rigtige færdigsyede gardiner efter specialmål, som du dog heldigvis kan finde online til den billige pris.

Find de bedste priser på skræddersyede mål ved Gardinshoppen.dk

køb den gode kvalitets ved gardinshoppen

Du får kvalitets gardiner i rigtige mål og bedste pris, da du får prisgaranti, målgaranti og 100% tilfredshed eller pengene tilbage- Se udvalget af gardiner ved Gardinshoppen.dk

Hvilket gardiner skal du vælge?

Der findes flere forskellige muligheder til dække af de store vinduer, hvor lamelgardiner, panelgardiner, liftgardiner, plissegardiner, rullegardiner eller persienner, alle kan virke til de store vinduespartier.

Da vi alle har forskellige behov, har vi nedenfor lavet en oversigt over de gode muligheder, og hvorfor lige denne type kunne være det rette valg som dine gardiner til stuen eller kontoret, så du får det helt udgangspunkt til at vælge det rigtige.

ørste du skal gøre, er at tage højde for disse ting:

  • Hvad er dit behov? Hvad er grunden til, at du skal bruge et gardin til det respektive vinduesparti. Er det fordi solen står stærkt hele dagen, og du behøver at skærme af, men samtidig lukke lys ind? Kommer der kun aftensol på eller måske morgenlys? Her er mørklægning måske det rette valg for dig? Gør det klart, hvilket praktisk formål gardinet skal opfylde.
  • Form af vindue? Ikke mange vinduer er ens, og derfor skal man gøre sig selv det klart, om vinduets form nu også vil passe til et plissegardin eller lamelgardiner. Tag altid udformningen på vinduet med i dine overvejelser.
  • Udseende? Stilen på gardinet er selvfølgelig top prioritet, for gardin løsningen skal selvfølgelig tage sig godt ud i stuen, værelset, kontoret eller andet rum. Vær kritisk i forhold til mønster og farve, for giver valget harmoni og passer ind? Du kan med fordel, bestille gratis farveprøve ved Gardinshoppen.dk.
  • Betjeningsmuligheder? Et stort vindue betyder et stort gardin, og her skal du vælge en løsning, der er nem at betjene. En træpersienne til et kæmpe vindue, vil tilsvarende veje meget, og der vil være mulighed for at rulle denne op, så du kan nyde den fulde udsigt.

Tag højde for disse ting, og se på mulighederne af forskellige gardin typer.

Mørklægning eller ej til store vinduer?

køb mørklægning til store soveværelses vinduer
Store vinduer er lig med masser af lys og ofte, en super god udsigt, men problemet er også, at alt det lys kan være hæmmende for at arbejde, se fjernsyn eller bare generelt opholde sig i lokalet. Det gør sig selvfølgelig mest gældende på kontor, soveværelse, børneværelse og lignede rum, og her er mørklægning måske det helt rigtige valg. Til stuen er mørklægningsgardiner sjældent det oplagte valg.

Heldigvis er mørklægning ikke lig med et sort rullegardin, for du finder mørklægning i flot stil og selvfølgelig mange nuancer og mønstre, helt ligesom det kommer implementeret i de fleste gode gardin typer.

Lamelgardiner

lamelgardiner er flotte ved store vinduer
En smuk løsning er lamelgardiner, der jo er som skabt til de store åbne vinduespartier. En løsning med sine lange og elegante lameller, der ofte bruges i stue, soveværelset og selvfølgelig kontormiljøer.

Fordelen ved denne type udover det smukke look, er, at det er nemt for alle, at trække gardiner fra og så fylder det ikke ret meget, når det er trukket til siden.

Se udvalget af flotte kvalitets lamelgardiner her

Rullegardiner

brug flotte rullegardiner til de store vinduer i stuen
Flotte rullegardiner kan være den gode og billige løsning for dig, for du får en af de mest populære løsninger, som der bruges i mange danske hjem.

Du får et diskret gardin, der med sit enkle udtryk og funktion, kan blende ind i hjemmet på den neutrale og diskrete måde, og kan virke usynlig når det er rullet op.

En billig, nem og praktisk løsning der samtidig kan leveres med mørklæggende eller transparent funktion.

Se udvalget af luksus rullegardiner her

Persienner

køb de flotte persienner til afskærmning til store vinduer
Persienner er en anden populære type, der bliver brugt i rigtig mange hjem og kontorløsninger. Persienner er forholdsvis billige, gode til at skærme solen og ret praktiske for det meste. De fleste vælger at have persienner rullet ned hele tiden, og til store vinduer vil dette nok også gøre sig gældende, for oprullet vil de fylde meget, og samtidig også være forholdsvis tunge.

Det er ikke den bedste løsning at bruge til stuen hvor loft til gulv vinduer, vil betyde, at du sjældent vil få dem rullet op, og nydt udsigten som jo er fordelen ved de store vinduespartier.

Se udvalget af kvalitets metalpersienner her