RazorPit

razorpit

Er du træt af at bruge for mange penge på dyre barberblade, så har vi en genial løsning til dig her. Har du aldrig hørt om en RazorPit før, så læs med og spar kassen på din barbering. Vi har kigget nærmere på denne smarte opfindelse, og vi har lavet en grundig guide om alt det, som du behøver at vide. Ligesom vi har kigget på, hvor du kan købe din RazorPit billigst.

Razorpit udvalg

Hvordan virker en RazorPit?

En RazorPit er en slags slibesten til dine barberblade, men den rengør faktisk mere end den sliber. Oftest er det nemlig gammelt skidt, som gør dine barberblade sløve. Med denne smarte opfindelse er det muligt at fjerne dette skidt, som du ellers ikke kan få væk ved normal rengøring og vask af barberbladene.

Er det svært at bruge en RazorPit?

Nej, det er faktisk ganske nemt og hurtigt. Du påfører noget barberskum på den vandrette side af din RazorPit, og herefter skubber du skraberens blade ned i den bløde overflade. Samtidig skubber du skraberens blade fremad, altså i modsatte retning af din barbering. Dette gør du en 3-4 gange, hvorefter du kan skylle både RazorPit og skraber rene under den rindende vandhane. Husk at tør din skraber godt bagefter, da vandet også er med til at gøre din skraber sløv. Det er altså utroligt nemt og hurtigt med sådan en sliber, og du behøver kun gøre det, når din skraber begynder at føles sløv.

Hvor længe holder en RazorPit?

En RazorPit holder i virkeligt langt tid, og den kan bruges igen og igen. Der er nemlig ikke meget slid på den, når man husker at bruge godt med barberskum. Den kan nemt holde i flere år, så den tjener meget hurtigt sig selv hjem og gør din samlede barber økonomi langt bedre.

Virker en RazorPit på alle barberblade?

Ja, en RazorPit virker på alle slags barberblade. Både på de helt gamle blade og på de nye moderne blade. Bruger du Gillette barberblade, som de fleste gør, så virker den også på dem. Vi ved alle, at Gillette barberblade er nogle af de bedste og dyreste barberblade på markedet. Så det er fantastisk, at en RazorPit kan holde dem skarpe i super lang tid.

Her køber du en RazorPit billigst

En RazorPit koster ikke mange penge, og det billigste sted at købe den er på nettet. Den er efterhånden blevet så populær, at den kan købes i næsten alle større netbutikker, som forhandler barberudstyr til mænd. Den store popularitet vidner også om, at denne sliber virkelig virker fantastisk. Jeg har desuden selv benyttet den med stor succes.

Se videoerne nedenfor og lær mere om RazorPit

Test af RazorPit – Få dine skær til at holde længere

RazorPit – Den Virker Virkelig!