Barberskum

barberskum

En god barberskum spiller en væsentlig rolle i en vellykket barbering. Derfor er det vigtigt, at du vælger en kvalitets barberskum, som er lavet af sunde materialer. Samtidig er det essentielt, at du bruger nok barberskum, så du opnår den fulde beskyttelse af huden. Måske har du prøvet at barbere dig uden barberskum, det er rigtigt hårdt for huden og kan bestemt ikke anbefales.

Populære produkter

Gillette barberskum er et godt valg

Gillette laver nogle fantastiske barberskrabere, og faktisk er Gillette det største firma i verden inden for skrabere og tilbehør. Deres produkter er af en meget høj kvalitet og de er gennemtestede af millioner af brugere. Dette gælder også deres barberskum, da man har brug for en god barberskum, når man barberer sig med en barberskraber. Gillette har derfor brugt masser af penge på at udvikle den helt perfekte barberskum, og den er efterhånden blevet en fast makker til deres populære skrabere. Barberskummen fra Gillette er derfor klart mit første valg, og faktisk er den ikke meget dyrere end andre barberskum. Du kan købe den i næsten alle netbutikker, som sælger barbergrej til mænd. Jeg synes også modellen fra Gillette giver den bedste beskyttelse af huden, når jeg sammenligner med de andre produkter, som jeg har prøvet gennem tiden. Du skal bare huske at bruge nok skum, så din hud er optimalt beskyttet og du undgår rifter og røde knopper.

Barberskum uden parfume

Det kan være en rigtig god ide at vælge en barberskum uden parfume, eller kigge på barbersæbe. Parfume er altid hårdt for huden, og mange af os tåler slet ikke parfume. Samtidig skal man tænke på, at huden allerede er udsat for en hård prøvelse gennem barberingen, så der er ingen grund til at udsætte den for parfume også. Meget parfume indeholder ligeledes skadelige parabener, som ikke se sundt for dig. Kig derfor på produktet og find en model uden parfume. Hvis du meget gerne vil have parfume i din barberskum, så kig i det mindste efter hvad den indeholder, så du kan vælge en skum uden parabener.

Her finder du billig barberskum

Det bedste sted at købe din barberskum er på nettet. Der er nemlig mange netbutikker, som sælger barberudstyr til mænd, og de sælger ligeledes barberskum. Den hårde konkurrence på nettet gør, at priserne er lave og du kan være heldig at finde gode tilbud og mængderabatter. Skummet kan holde sig rigtigt længe, så du kan sagtens købe en stor portion og have det liggende, hvis du finder et godt tilbud med mængderabat. Køber du får nok penge, så får du ligeledes gratis fragt. Netbutikkerne skal ikke bruge penge på fysiske lokaler, hvilket også er grunden til, at de kan holde deres priser så lave. Jeg køber derfor altid mit barberudstyr på nettet, og jeg har aldrig set det billigere andre steder.

Hvor meget barberskum er der i en dåse? (sjov video)

I videoen her kan du se hvor meget skum der egentlig er i en sådan en enkelt dåse med barberskum – jeg tror du bliver overrasket: