Renati Voks

renati voks

Terence Renati er måske det mest solgte og populære hårvoks på markedet, hvorfor vi har kigget nærmere på denne store succes. Vi har kigget nærmere på de forskellige slags Renati voks, ligesom vi har kigget på, hvordan du bruger denne voks korrekt. Desuden har vi set på, hvor du køber din voks billigst, der kan nemlig være ret stor forskel på priserne. Hvis du er villig til at købe flere af gangen, kan der være rigtigt mange penge at spare.

Populær voks

Hvilke typer Renati voks finder der?

Der findes flere typer Renati voks, men de to klart mest populære, er deres Straight Hold Glaze og deres Rock Hard. Begge typer har solgt i millioner af eksemplarer, og har en kæmpe fanskare af trofaste brugere. Jeg bruger personligt deres Straight Hold Glaze, og jeg har ikke brugt andet hårvoks siden jeg prøvede denne for første gang. Dette er ca. 10 år siden, så jeg må også indrømme, at jeg er en af de trofaste fans.

Hvad er Terence Renati voks?

Terence Renati voks er opkaldt efter mærkets stifter, som er en kendt hårstylist. I starten var mærket mest kendt for at lave eksklusiv voks til skuespillere og andre kendisser, men efterhånden er deres produkter blevet udbredt til almindelige mennesker. Det har nemlig lykkedes Terence Renati, at gøre denne voks så billig, at alle har råd til den, men samtidig er denne voks stadig noget af det bedste på markedet. Denne kombination af en fantastisk eksklusiv voks til rimelig billige penge, har skabt en kæmpe succes for firmaet. Med andre ord får man rigtigt meget god voks for pengene.

Hvilken voks skal du vælge?

Har du kort hår, så er Straight Hold Glaze et glimrende valg. Den har ikke helt så meget hold, som deres Rock Hard, men rigeligt til kort hår. Dermed er dit hår lidt lettere at sætte, når voksen ikke har alt for kraftigt hold. Samtidig giver den håret en anelse glans, men uden det på nogen måde bliver klistret og skinnende. Har du længere hår, som virkelig skal sættes i en frisure, så skal du vælge Rock Hard. Med denne voks kan du sætte dit hår lige som du ønsker, og du er sikker på, at det holder hele dagen.

Hvordan bruger du din voks korrekt?

Først skal du vaske dit hår godt, og herefter tørre det, så det er næsten helt tørt. Det skal dog ikke være fuldstændigt tørt, men snarere en anelse mere tørt end ”håndklæde tørt”. Herefter tager du en god klat voks, som du varmer grundigt op i dine håndflader. Varmen gør voksen nem at arbejde med, så du kan fordele den mere præcist og uden klumper. Så er der ellers bare med at påføre voksen i flere rolige strøg, indtil håret har fået den ønskede frisure.

Hvor køber du billig Renati voks?

Det er oftest billigst at købe Renati voks på nettet. Netbutikkerne har bare lavere omkostninger, så de kan holde deres priser billigere end de fysiske butikker. Der er faktisk flere af disse netbutikker, som shipper voks direkte fra producenten, så de ikke engang skal bruge penge på et lager. Jo flere bøtter voks du køber, jo billigere kan du få det. Renati voks kan nemt holde i flere år, og det fylder stort set intet. Det er derfor helt ideelt til et storkøb, så du kan spare ekstra mange penge.

Se videoerne nedenfor og lær mere om voks fra Renati

Sådan Vælger Du De Bedste Hårprodukter Til Dit Hår

Anmeldelse af Renati Voks – Rock Hard