Schmidt fælge – Retro rims der pimper din bil

Schmidt fælge er den eksklusive fælge til bilen

Schmidt fælge ligger i den dyre ende af skalaen og er bestemt ikke billige, hvis du skal tune og pimpe din bil. De kan købes hos meget få forhandlere i Danmark, hvor du nok mere skal til Tyskland for at finde det brede udvalg og gode priser..

Der findes mange forskellige fælge, hvor Dotz fælge eller Rial fælge er billigere i pris i forhold til den mere eksklusive tyske fælge.

Hvor du finder den billige Schmidt fælge?

Har du ikke råd til et par helt nye fælge, kan du også ofte finde dem billigere på DBA.dk eller Guloggratis.dk, hvor flere har deres brugte fælge til salg. Dermed er de ikke helt nye, men vil stadig godt kunne bruges til din bil. Husk dog at være opmærksom, hvilken størrelse de er i, samt hvilken størrelse der passer til din bil.

Køber du brugte fælge er det nok en god idé, at mødes med sælgeren for at se om fælgene også passer til netop din bil.

Man kan hurtigt få skrevet noget forkert på en annonce på internettet, så er det surt og have betalt en anden for nogle fælge, der så viser sig alligevel ikke at passe til din bil.

Hvilket modeller og hvor finder du smarte alufælge?

Schmidt fælge kan også købes i flere forskellige modeller og designs samt i både sølv eller en sort farve. Det afhænger nok lidt af, hvor meget du går op dine fælge og ligeledes hvor mange penge du vil bruge på dem.

Schmidt fælge er til personen, der går meget op i sin bils ydre og har pengepungen i orden. Du sagtens kan finde andre fælge til en langt billigere pris, men måske ikke i samme klassiske design.

Schmidt aluminiumsfælge er tyskproduceret og har eksisteret siden 1992. Deres fælge bliver ofte brugt på biler i de dyre prisklasser, såsom Aston Martin, Chrysler og Bentley. Det er de færreste, der har råd til sådan en dyr bil i Danmark og derfor er det også begrænset med forhandlere, hvor du kan købe disse fælge.

De kan dog også passe glimrende på en Audi, Skoda eller VW, som mange danskere kører rundt i til hverdag i Danmark.

Du kan finde Schmidt fælge forskellige steder, men disse fire online forhandlere er steder, hvor du finder de bedste priser på produkterne: