Smagfulde specialøl i København

Alle dage har øl været et godt samlingspunkt for mænd. Men hvis du er træt af den gennemsnitlige smag, som en pilsner leverer, er det måske på tide at prøver en specialøl.

I København er Nørrebro Bryghus kendt for sin smagfulde specialøl, og bryggeriets sortiment bliver løbende udvidet og udviklet. Nu behøver en øl ikke bare at være en gylden læskedrik, men kan istedet være en smagfuld og forskelligartet smagsunivers, som vi kender fra vinens verden.

Du kan købe specialøl i København enten ved at bestille dem på Nørrebro Bryghus webshop eller besøge bryggeriet, som ligger tæt på søerne i København.

 

To-stay eller to-go specialøl

Om du vil nyde din specialøl på en bar eller derhjemme, er op til dig. I Nørrebro Bryghus’ webshop kan du se og købe deres udvalg af specialøl, og få dem leveret direkte hjem til dig. Bryggeriet tilbyder øl-pakker som er sæsonbetonet, så du på den måde hurtigt og nemt kan bestille specialøl der passer til en grillaften, en eftermiddag i solen eller til familiefrokosten.

Vil du hellere ud og opleve specialøl i dets oprindelige habitat, kan du vælge at besøge Nørrebro Bryghus bar eller restaurant. I bryggeriets bar; BRAW bliver øllen serveret af professionelle beertenders, der kan guide dig i både nye smagsretninger eller dybere i ølvarianter, du allerede foretrækker.

Smag på specialøl med vennerne 

Hvis du mangler et sted at mødes med dine kammerater eller en aktivtet I kan lave sammen, er ølsmagning en god mulighed. Nørrebro Bryghus afholder løbende aftener og events med ølsmagning, som alle kan deltage i. Du kan også bestille din egen private ølsmagning session, så længe I minimum er 8 personer.

Til en ølsmagning bliver I kyndigt vejledt i øllets univers og brygningsmetoder der ligger bag specialøl. Ved særlige events medfølger også en rundtur på bryggeriet. De mere eksperimenterende øl bliver serveret og du får en masse viden omkring hvordan specialøl bliver brygget. Efterfølgende kan du købe specialøl med hjem der har gjort særligt indtryk på dig, eller som du gerne vil opleve igen derhjemme eller dele med andre.

Du risikerer efter en ølsmagning at en gennemsnitlig grøn pilsner, ikke længere vil kunne dække din øl-trang. Og at du til fremtidige arrangementer med servering af øl, ikke vil kunne lade vær med at dreje flasken og grundigere undersøge ingredienslisten.

Køb specialøl til din smag 

Den bedste specialøl afhænger af din smag, det du serverer til øllen og årstiden. Hos Nørrebro Bryghus opdateres deres bar og webshop løbende med nye smage, der er tilpasset til sæsonen og med anbefalinger til hvad der er oplagt at servere sammen med specialøllen.

Specialøl udfordrer og udvider allerede eksisterende ølvarianter, såsom IPA, stout, pilsner, mv. og laver helt nye sammensætninger af øl. Specialøl er en øl genre, som altid er under udvikling og hvor nye tendenser løbende bliver udforsket. Men du kan samtidig også blot udforske nye smagsvarianter af din favorit øl type, hvad end det en weissbeer eller en mørk og kraftig stout.

Du finder den bedste specialøl på både flaske og dåse. Da specialøl og mikrobryggerier vandt popularitet, blev de ofte serveret i klassiske glasflasker. Men i dag kan du også finde gode specialøl på dåse. Det gør transporten af øllet nemmere, når du skal en tur på stranden, i skoven eller bare igennem byen. Du går på den måde ikke ned på smagen, ved at vælge en specialøl på dåse.