3 hjemmesider, den investeringsorienterede mand bør kende til

Investerer du i værdipapirer? Så ved du sikkert, at der findes tusindvis af kilder til information; både i bøger, blade, på nettet, til foredrag osv. Udfordringen er således ikke at finde informationskilder om investering, men derimod at finde frem til de bedste kilder.

Et godt sted at lede efter disse er selvfølgelig på internettet, og vi har her fundet tre hjemmesider frem, som du bør kende til, hvis du investerer i aktier og andre værdipapirer.

Børsen

Hvis du interesserer dig for, hvad der sker på finansmarkederne og i investeringsuniverset, er det noget nær umuligt at komme udenom borsen.dk. Her finder du alle de seneste nyheder fra både und- og udland i finansverdenen, og borsen.dk er dermed det helt rette sted at besøge, når du gerne vi have fingeren på pulsen og styr på, hvad der rører sig på børserne.

Du kan evt. vælge at købe et abonnement, så du får adgang til alt indhold på siden. Selv om du undlader det, har du dog stadig adgang til masser af brugbar viden og nyheder, da en del af indholdet er gratis.

Saxo Bank

En anden side, der bestemt er værd at kende til, er Saxo Banks hjemmeside. Det gælder selvfølgelig først og fremmest, hvis du vil i gang med at trade, og derfor skal finde en god broker, du kan trade hos. Det er dog vigtigt at påpege, at Saxo Banks hjemmeside er meget mere end ”bare” en platform – her kan du nemlig også læse masser af info omkring mange forskellige typer af investeringer; lige fra CFD’er til handl med futures på saxotradergo, der er Saxo Banks trading platform.

Derudover har du også mulighed for at oprette en demokonto hos Saxo Bank, der lader dig investere for fiktive midler. På den måde kan du lege med forskellige investeringsstrategier uden, at det koster dig en krone, hvis de slår fejl.

Mandens

Den tredje og sidste er selvfølgelig mandens.dk. I vores økonomisektion kan du læse om mangt og meget indenfor økonomi, og her skriver vi også jævnligt forskellige artikler om investering. Vi har f.eks. tidligere skrevet en artikel om forskellige former for online trading, som er oplagt at læse, hvis du er ny indenfor investering, og gerne vil kende til de forskellige muligheder, der findes.

Det var de tre tips til hjemmesider – tjek dem ud, det kommer du og dit investeringsafkast ikke til at fortryde!