Undgå at betale ekstra, når du leaser biler

Hvis du er i den situation, at du leaser en bil, ved du, at der er bestemte krav og betingelser, du skal følge for – i sidste ende – at slippe ud af leasingen bedst muligt. Det er næsten umuligt at være ryger og leaser på samme tid, men vi giver dig tips til, hvordan du kan komme tættest på at kombinere de to ønsker og behov på samme tid – følg med.

At være leaser og ryger går ikke hånd i hånd

Der findes i dag mange leasing-firmaer, som tilbyder leasing af – mere eller mindre – almindelige biler. Hos Carperformance.dk tilbydes leasing af luksusbiler, som du normalvis ikke kan få lov til at køre i til hverdag, fordi de er så svimlende dyre at købe til fuld pris. Ved at lease får du mulighed for eksempelvis at kalde en Lamborghini Huracan din bil i et givent antal måneder – men der er betingelser.

Du kan ikke ryge i en leaset bil, fordi det får værdien af bilen til at falde drastisk, og du kan i hvert fald slet ikke sælge bilen til en ikke-ryger efterfølgende. Hvis du ikke er klar til at lægge smøgerne på hylden, kan det derfor være, at du bør gå andre veje…

Se også: Fordele og ulemper ved leasing eller køb af bil?

Simuler følelsen af at ryge, når du kører

Hvis du er inkarneret ryger, der forbruger i nærheden af en pakke smøger om dagen, kan det være svært at sætte sig ind i bilen og køre en længere tur uden at have muligheden for at nyde en god smøg. Du kan overveje at købe en e-cigaret hos https://Elekcig.dk/, som er en af Danmarks førende forhandlere af e-cigaretter.

Selvom en e-cigaret ikke vil give dig tilfredsstillelsen af at føle nikotinens effekt, får du muligheden for at suge damp ind og puste ud – en følelse, som kommer tæt på at ryge på almindelig vis. Ved at ryge e-cigaretter kommer din leasingbil ikke til at lugte af cigaretrøg, men i stedet af vanilje, mint, blåbær eller noget helt fjerde.

Følg 3 tip før aflevering af bil – spar penge

Hvis du vil undgå at få en stor efterregning, når du afleverer din bil til det givne leasing-firma, bør du først og fremmest læse brugsbetingelserne, før du i det hele taget sætter dig bag rattet. Når du har læst betingelserne og mener, at du kan overholde dem, bør du før aflevering:

  1. Gå betingelserne igennem og sørg for at have alt klar ved aflevering. Alt fra ekstranøgler, vinterdæk med videre.
  2. Fiks eventuelle skader eller buler. Du kan godt aflevere din bil med skader, men det koster sandsynligvis mere at få det repareret af leasing-firmaet end hos din lokale mekaniker.
  3. Puds og polér bilen før aflevering. Det giver et godt indtryk, og du kan på den måde få personen, der skal gå bilen igennem til at gå til opgaven på en positiv måde.