Pengenød? 6 måder til at skaffe hurtige kontanter på

Står du i en akut økonomisk krise? Har du brug for hårde kontanter, lige her og nu? Det kan være mange grunde til at man har brug for penge lige her og nu. Og der er heldigvis ingen grund til at fortvivle, her får du nemlig 6 måder, til at du kan skaffe hurtige kontanter på.

1. Online lån

Internettet er en af dine bedste venner, når det kommer til at støve op nogle ekstra kontanter. Her har du nemlig direkte linje til alle online låneudbydere, som er det første sted du skal henvende dig, når du står i akut pengenød. I dag er det nemlig blevet rigtig nemt at ansøge om et online lån, og der findes et væld af gode lånemuligheder for den, som leder. Prøv derfor at sammenligne flere online lån, for at se om det kan være et kviklån, som matcher dit akutte behov. Hvis du er heldig, så har du pengene i hånden, i løbet af kort tid.

2. Sociale medier

Et andet godt sted at starte, er igennem de sociale medier. Her kan du nemlig hurtig støve op en af dine venner eller bekendte som er lidt rundhåndet. Hvis du kan bruge din mandlige charme i en Messenger post, så kan det være du får lov til at låne nogle slanter fra en af dine Facebook venner. Selvfølgelig gælder det som altid, at du skal aftale, hvornår pengene kommer tilbage til ejermanden igen.

3. Sælg ud af gemmerne online

En hurtig måde at skaffe kontanter på, er selvfølgelig igennem online salg. For at du skal få reddet dig ud af din pengenød, så skal du derfor kigge gemmerne igennem og se om du har noget at sælge. De varer, som du kan være helt sikker på at komme af med i løbet af kort tid, er teknologi og gadgets. Sørg for at udbyde varerne til den helt rigtige pris, hvis du skal være sikker på at have dem solgt hurtig. Det kan være en ide at kigge brugt markedet igennem, for at kunne finde den helt rette pris.

4. Loppemarked

Væk fra internettet kan du også vælge at booke en loppestand, sådan at du kan sælge ud af flere småting. Det kan være du har noget i din garderobe, som kan indbringe nogle cash, eller at du kan sælge ud af gamle møbler, Lp’er og kunstmalerier. På et loppemarked så kan det som du selv anser som skrald, være det som de andre ser på som dagens fund.

5. Bliv statist

Du har set film, hvor de bruger en masse folk i baggrunden for at fylde skærmen ud. Du kan selv blive en del af filmen ved at melde dig som statist på statist.dk. Du kan snildt tjene op mod 1000 kr. på en dag, men forvent at bruge hele dagen på det som minimum. Det er ikke en god timeløn, men til gengæld kan du få en masse spændende oplevelser med i baggagen og måske udvide dit netværk i en spændende retning for fremtiden.

6. Test dig selv – helt bogstaveligt

Der er behov for forsøgspersoner i Danmark. Du bliver ikke udsat for fysisk fare eller noget i den stil, men ofte har videnskabelige studier behov for mennesker fra en specifik målgruppe til at udføre deres eksperimenter. Det kan være fysiologiske eller sociale eksperimenter, de mangler mennesker til. På forsoegsperson.dk kan du læse meget mere. Det er ikke sikkert, du tilhører nogle af målgrupperne, så det er lidt et sats, men til gengæld kan du holde øjnene åbne for de muligheder, som den verden tilbyder.