Rustbeskyttelse er en genial investering – Læs her hvorfor og hvor

Rustbeskyttelse er en genial investering

Hvorfor rustbeskyttelse er en genial investering?

De fleste af os tænker nok ikke særligt meget over vedligeholdelsen af de usynlige ting på den nye bil. Det tidspunkt kommer dog for de fleste af os, især hvis du er ejer af Mazda der notorisk altid bliver “spist op” i skærme og samlinger af det danske klima.

Vi lever i et ret fugtigt land. Danmark er noget nær det dårligste sted i verden at eje en bil, for klimaet med meget skiftende temperaturer og megen regn er hård kost for undervognen. Dertil kommer så også, at vi i Danmark salter vejene om vinteren. Det giver en mere sikker trafik, men det går i ekstrem grad ud over bilens undervogn, der let kan angribes af rust. Gør din bil vinterklar og langtidsholdbar med en investering på 3-4000 kr.

Få rustbeskyttelse nemt & hurtigt hos Autobutler


indhent 3 tilbud på rustbeskyttelse

Hvorfor du skal købe rustbeskyttelse til din bil?

Den korte forklaring på hvorfor du skal købe undervognsbehandling hos Jan Lund Biler eller andet sted er selvfølgelig, at så ruster din bils undervogn ikke stille og roligt, som den vil gøre uden. At forlænge bilens levetid er selvfølgelig den smarte investering, for med mindre du vil køre bilen helt ud og sende den til autoophugger, så får du en højere salgsværdi når du skal udskifte bilen med en ny.

Det danske klima hvor kold luft fra norden og den varmere luft syd fra, giver det ret irriterende og fugtige vejr i store del af året. Netop alt det fugt og vand er med at sætte rustprocessen på bilen i gear, hvor salt og andet ikke gør problemet mindre.

Bilens galvanisering kan holde indtil lakken og slidlaget er i orden, men når de fleste biler kommer uden rustbeskyttelse-midler, så kan en helt ny bil i løbet af få år, begynde at ruste i samlinger og hulrum. Hvis du er pertentlig med at holde din bil ren især ved hjulkasser og skærmkanter, holder drænhuller fri for snavs så vandet kan løbe af, så kan du forlænge rustprocessen mange år. Du får dog brug for rustbeskyttelse, og jo før bilen får den, jo bedre.

https://youtu.be/Z-NMbliasBw

Bevar den nye bils værdi

Har du råd, kan du naturligvis overveje at anskaffe en bil med undervogn i aluminium eller andet rustfrit materiale, men det er normalt forbeholdt de helt dyre mærker og modeller. Derfor vælger de fleste danskere det billigere alternativ: De køber en mellemklassebil med almindelig undervogn, og får i stedet foretaget en grundig rustbeskyttelse. Resultatet er næsten lige så godt, men markant billigere.

En grundig rustbeskyttelses-behandling koster kun få tusinde kroner, og de er altid tjent hjem i kraft af mange års ekstra levetid for bilen.

Det er afgørende, at der sættes ind med rustbeskyttelse fra starten, gerne allerede før den nye bil ruller ud på vejen første gang. Hvis du køber en nyere bil, er rustbeskyttelse eller undervognsbehandling en af de ting, du med fordel kan forsøge at forhandle ind i prisen. Hvad end du bor i Odense på Fyn eller i Silkeborg Midtjylland, så kan du ofte få rabat på rustbeskyttelse ved bilforhandlere som Janlundbiler.dk der både gør i salg af biler, værksted og Pava behandlinger.

Gem kvitteringerne, og få mere for bilen

Vær god ved dit køretøj for hvis du sørger for at få bilen undervognsbehandlet med en god rustbeskyttelse fra starten, og sørger for at få behandlingen gentaget med jævne mellemrum, er din bil ganske enkelt mere værd. Det er lidt som at have en udfyldt servicebog. Sørg for at gemme kvitteringerne for rustbeskyttelses-behandlingerne, så du overfor køber kan dokumentere, at bilen er velholdt, og sådan er du god ved dine køretøjer både med hensyn til bilen og økonomisk.

Rustbeskyttelse er derfor en af de vigtigste tjenester, du kan gøre din bil, uanset om du vælger Dinitrol.dk eller et af de andre store centre med speciale i undervognsbehandling og rustbeskyttelse.