Autoophugger – Økonomisk smart ved køb af bil og reservedele

Autoophugger – Økonomisk smart ved køb af bil og reservedele

Skal du ud og købe ny brugt bil?

Søge den billige måde at få gode reservedele på?

Måske skille dig af med en gammel bil uden den store værdi?

Så er en autoophugger i Jylland, Fyn eller Sjælland ofte det smarte sted for dig.

Hvis du har en gammel bil der skal afmeldes, kan du relativt smertefrit køre til den lokale autoophugger som Joekers.dk i Ejstrupholm hvis du bor i dette område, hvor du får bilen afmeldt. Det kræver, at du medbringer bilens registreringsafgift og så får du 2200 kr. i godtgørelse for bilskrotningen.

Du kan dog også bruge autoophuggeren i forbindelse med at køb af en brugt bil. Desuden kan det være økonomisk smart for dig der har styr på at lave biler, at finde reservedele ved skrothandleren. Hvordan det kan være økonomisk smart for dig, er, hvad du finder mere om her.

Se også: Tips til valg af bil reservedele

Autoophugger og køb af brugt bil?

Skal du vælge ny eller brugt bil; er spørgsmålet som mange står overfor. Der er fordele og ulemper ved begge. Hvor dèt, at få en større og mere komfortabel bil i den brugte version frem for en lille ny bil, er ofte det valg, som mange af os vælger.

Problemet ved at købe en brugt bil for de fleste er, at vi ikke ved så meget om biler i bund og grund.

Manglen på viden om hvad der er op og ned på biler, gør, at det bliver svært at vurderer om du køber katten i sækken eller ej med den valgte brugte bil.

Der er ingen som ønsker store vedligeholdelsesudgifter på et køb af en ny bil.  Ofte kommer du til give rigtig mange penge, også selvom at bilen er brugt. Her kan du med fordel søge assistance ved den lokale autohugger.

En autohugger har forstand på biler. Her bruges reservedele til at skabe liv i biler, gamle biler kan endda få nyt liv og der er generelt mange fagfolk ansat de fleste steder. Du finder nemlig ofte indtil flere erfarne mekanikere ved autoophuggere, og hvorfor ikke tage en testtur i dit potentielle køb, hvor autoophuggeren går bilen igennem.

Det er en billig måde at undgå et fejlkøb der kan koste dig rigtig mange tusinde kroner i den nære fremtid. Få en vurdering af en professionel og upartisk part, som i mange tilfælde kan spare dig penge. Eventuelle fejl og mangler kan bruges i forhandlingsøjemed, samtidig med at du sikrer dig en bil der ikke fejler irriterende ting.

Reservedele?

Det gælder desværre kun dem der har styr på at rode med biler. Du kan nemlig finde gode kvalitets reservedele ved autoophuggere, hvor mange har specialiseret sig i netop reservedele.

Du forstår nok vigtigheden af reservedele i høj kvalitet, og her er prisen som regel meget højere ved forhandlerne end ved salg af reservedele fra huggeren.

Ophug i dagens Danmark er lidt anderledes end de fleste forstiller sig. Der er også her et øget fokus på klima og miljøet.

Det betyder, at rigtig meget ved skrotningen af en bil bliver genbrugt, det skal dog være ved en miljøgodkendt autoophugger. Alle farlige væsker osv. bliver selvfølgelig opsamlet inden selv processen med at skille alt af, begynder. Så udover at du kan gøre det gode køb så er du også med at skåne miljøet ved at genbruge brugte reservedele.