Cordless plissegardiner uden snor og kæde

køb cordless plissegardiner til hjem og kontor

Nye cordless plissegardiner kan være det flotte design og gode lysdæmpning uden snor eller kæde til dit vindue.

Det er svært at leve uden noget at trække for i ny og næ, hvad enten man vil afskærme for solen eller for snagede øjne, og udvalget til afskærmning for dette, er stort.

Du kan vælge forskellige typer af plissegardiner, rullegardiner, persienner med mere, men mange kommer med med enten snore og kæder, hvilket måske ikke falder i din smag. Her er Cordless gardinet det rigtige valg, og samtidig er det også noget mere børnesikkert.

Gardinshoppen.dk tilbyder pris-, mål- og 100% tilfredshedsgaranti

køb den gode kvalitets ved gardinshoppenBesøg Gardinshoppen.dk der tilbyder mål og prisgaranti

Hvorfor vælge Cordless plissegardiner?

Plissegardinet er et populært valg i mange danske hjem, for det giver et stilfuld og dekorative look der passer ind som gardin i stuen, kontoret, soveværelset og andre steder, og samtidig unikke fordele i det funktionelle brug til mange typer af vinduer.

Cordless betyder nemlig, at der ikke er snore betjening, men derimod, så trækker eller løfter du bare let for at rulle ned eller op via betjeningsgreb på gardinets bundliste. Udover du slipper for eventuelle lyde som snore og metal giver, så giver det dig også en ekstra tryghed i forhold til små børn, hvor snore jo kan være ret skræmmende i hånden på et lille barn.

Ligesom med børn, så kan snore fra gardiner også give det drabelige udfald  med nysgerrige hunde, der hurtigt kan få viklet halsen ind i en hængende snor.

Rent æstetisk er gardintypen også et godt valg til brede vinduer eller vinduer bag møbler hvor træk og snore rent visuelt kan give det forkerte snit over rummet.

Du vinder en del ved at vælge denne type, men du får stadigvæk det unikke flotte plissegardin look med papiragtig design.

Uden snore og træk giver den nemme gardin betjening

Du får den nemme betjening med denne type gardin, da det som sagt, betjenes af grebet i bunden og du derved slipper for, at bøvle med diverse snore og det med at gardinet skal hænge lige.

En god gnidningsfri og lydløs løsning der samtidig kan være mere holdbar end f.eks. kædetræk eller lignede, er absolut et plus ved denne form for gardin. De fleste mennesker kan nok nikke genkendende til problemet med persienner der kan give en del larm over tid.

Sådan monterer du dit cordless plissegardin

Hvis du gerne vil have en hurtig og nem vejledning til at montering af et plissegardin, så følg denne video der kan bruges til alle mærker af gardin typen.

Hvis du har købt et standard mål der skal tilpasses

Hvis du har et billig gardin der ikke passer med målet på dit vindue, kan du med lidt snilde, selv tilpasse det som vist i denne video.