Køb rullegardiner efter mål?

Køb rullegardiner efter mål

Rullegardiner er det populære valg, hvis du ønsker den enkle og stilfulde måde at afskærme, lysdæmpe eller måske mørklægningsrullegardin til stuen, værelset, kontoret eller andet lokale i hjem eller erhverv.

Et rullegardin er den nemme måde at rulle ned og op via en snor i forhold til andre gardiner, og gardinet kommer ofte i et stykke stof, der netop gør løsningen både enkel, stilfuld og yderst praktisk.

Du kan heldigvis finde de perfekte gardiner der har en oprindelse helt tilbage i 1700 tallet, helt efter dit behov på både den hurtige og billige måde ved f.eks. gardinshoppen, som vi anbefaler her på siden, da de tilbyder både kvalitet, prisgaranti og 100% tilfredshed, hvilket ikke kan gøres meget bedre eller billigere.

Gardinshoppen.dk tilbyder pris-, mål- og 100% tilfredshedsgaranti

køb den gode kvalitets ved gardinshoppenBesøg Gardinshoppen.dk der tilbyder mål og prisgaranti

Rullegardiner er både stilfulde og nemme at have med at gøre

Med et rullegardin får du det enkle og stilfulde udtryk, hvor de stramme linjer i gardinet samtidig giver dig den effektive måde at afskærme for solen.

Den store fordel ved at bruge netop denne type gardiner frem for plissegardiner, persienner og andet er, at du har at gøre med et gardin. der er utrolig nem at sætte op og vedligeholde, samt selvfølgelig, at de pynter i stort set alle slags af huset eller kontorets rum hvad end det er som gardin til badeværelset eller stuen.

Hvorfor bruge rullegardinet?

Om du vælge denne type gardin eller andet, så er årsagen til at bruge et gardin den samme.

  • Afskærme for snagede øjne og værne om privatlivet
  • Afskærme og styre lysindfald

Disse to grunde er årsagen til, at vi bruger gardiner, og så skal det selvfølgelig også være på den dekorative og stilfulde måde.

Hvor er gardinet velegnet?

brug et flot rullegardin på børneværelsetBørneværelset er stedet, hvor du kan skal satse på et mørklægningsgardin med søde børnemotiver. Hvis du har små børn, så ved du også hvor trættende det kan være, at barnet eller børnene står op samtidig med solen.

Et gardin til kontoret eller arbejdsværelset, her kan du vælge det lækre luksus gardin med fuld transparent, så du både får det hyggelige sollys, men vinduet er samtidig afskærmet, så lyset ikke irriterer dig. Semi-transparent kan også være en løsning, men så er effekten halvt om halvt med at få lys ind.

Stue, køkken og værelser i boligen er lokaler, hvor du gerne vil afskærme fra snagende øjne om aftenen, men måske også skal afskærme mod sollys. Her er gardiner med fuld transparent måske den oplagte løsning, så du både får det elegante samt den rigtige afskærmning.

Hvilket slags rullegardin findes der?

Der findes rigtig mange løsninger som f.eks. Bambus, Duo, Lulaflex, Kirch, Faber rullegardiner eller til Velux skråvinduer, ovenlysvinduer og andet, men du står også overfor valget mellem budget eller luksus udgaven. Den billige løsning giver dig mulighed for mørklægning eller afskærmning, hvor de fleste finder disse ved Ikea, Jysk, Silvan, Bauhaus og lignede, men også muligheden for luksus udgaven der ikke koster væsentlige mere, men giver dig flere muligheder for sol indfag og afskærmning.

Rullegardiner i den bedre kvalitet med de flere muligheder er det kloge valg, hvor funktions mulighederne for dig ser sådan ud:

Rullegardin i den normale afskygning

Den type gardin der kommer i den billige klasse, giver dig en afskærmning for sollys men uden at give muligheden for at lade lys komme ind, eller ud for den sags skyld. Der er ikke mange funktionelle muligheder med denne type, udover, at vælge den flotte farve eller dekorative mønster.

Semi-transparent typen

Med semi-transparent funktion i dit rullegardin, får du 50/50 lysindfald og afskærmning, hvilket er velegnet til f.eks. ovenlysvinduer hvor solen står lige på hele dagen, og du gerne vil have dæmpet noget af lyset, men samtidig gerne vil have lidt lys ind til hyggen i lokalet.

Fuld transparent typen

Fuld transparent gardinet giver du mulighed for at afskærme mod solen og snagende øjne udenfor, men samtidig slipper det dejlig sollys ind, hvilket kan være perfekt gardin i stuen eller på arbejdsværelset, hvor solen står lige på hele dagen.

Mørklægning typen

Hvis du også er træt af, at blive vækket af solen kl 5:00 om morgenen, eller måske solen der står lige ind på fjernsynet når du eller i skal se en film, så er et fedt mørklægningsgardin det perfekte valg. Man sover bedre med et mørkt lokale, og filmen bliver helt sikkert en bedre oplevelse, hvis man kan se hele skærmen.

Hvor kan man købe rullegardiner?

Du kan finde rullegardiner alle steder, om det så er Jysk, Bilka, Føtex, Ikea de mange forskellige byggemarkeder, Gardinbussen eller det store udvalg af specialiseret forretninger både fysiske som online.

Ved Gardinshoppen.dk lige her, finder du den gode kvalitet i både farver, typer og med prisgaranti.

køb den gode kvalitets ved gardinshoppen

Hvordan måler man rullegardiner?

Det er ganske simpelt, hurtigt og nemt at måle op til sine rullegardiner, som du med fordel kan se alt om, i denne korte og præcise vejledning som videoen byder på.

Kan man afkorte rullegardiner?

En del mennesker står ofte overfor problemet om hvordan man afkorter rullegardiner, hvilket især er et problem, når du køber de billig modeller fra byggemarkeder, hvor du ikke kan købe lige præcist det helt rigtige mål, men kun de forskellige muligheder i standardmål.
Ofte ligger der en vejledning sammen med gardinet i pakken når du køber et, men ellers finder du det ved en simpel søgning på Google. Du kan også få den rette vejledning til hvordan du gøre gardinet mindre ved at gøre som vist i denne video.

Hvordan hænger man rullegardiner op?       

Hvis du har målt rigtigt op, så er det ganske ligetil at hænge denne type gardiner op, så du får den gode afskærmning. Det skal selvfølgelig gøres rigtigt så de også hænger rigtigt, som denne korte video giver dig måden til.

https://youtu.be/qqKGYyi3gx4

Rengøring?

Det er ganske ligetil at holde dine rullegardiner rene for skidt og støv. Skidt og støv vil komme med tiden, selv om det vil tage lang tid før det ses, da de fleste gardiner kommer med voksbehandling som modvirkning til at tiltrække støv.

Brug en en klud med sæbe som du vrider godt, og så tørrer du gardiner af på ganske normal vis.

Betjening af rullegardiner

Rullegardin med kædetræk er nemt at betjene, da du jo altid kan betjene vinduet netop ved trækket. Disse findes i plastik og metaltræk hvor betjeningen dog er det samme, og forskellen kun er det æstetiske udtryk alt afhængig af, hvad du ønsker.

Der findes også rullegardiner uden en betjeningskæde, hvor den mest udbredte løsning er elektrisk eller motoriseret betjening. Denne betjenes af en timer, fjernbetjening eller kontakt, men en løsning der dog er noget sjældnere og en hel del dyrere.