Billige gardiner? Find inspiration og de gode priser på kvalitet

køb de billige gardiner efter mål og gode kvalitet

Leder du efter billige gardiner, der samtidig kommer i den gode kvalitet?

Det kan svært nok at finde den rigtige pris, men der skal også findes ud af, hvilket type af gardin der passer til hjemmet.
Her giver dig inspiration til de forskellige gardin typer, så du kan tage det gode valg og samtidig finde gardinerne til den bedste pris.

Gardinshoppen.dk tilbyder pris-, mål- og 100% tilfredshedsgaranti

køb den gode kvalitets ved gardinshoppenBesøg Gardinshoppen.dk der tilbyder mål og prisgaranti

Almindelige færdigsyede gardiner

Det klassiske og tidløse gardin af stof som du trækker for og fra, er den kendte løsning der har virket lige siden gardinets fødsel, og som især er brugt som gardiner til stuen, soveværelse, værelser m.m.

Fordelen ved almindelige gardiner udover at du kan bruge dem i alle rum og med andre typer er, at de kan findes i både ensfarvet, mønstret, blomstret eller som mørklægningsgardiner. Selve ophængningen er også nem helt ligesom rengøringen, for de kan hurtig tages ned og sættes op igen på en gardinstang.

Køb efter jeres eget mål så længden passer til enten de gulvlange eller gardiner der skal gå til vindueskarmens kant. Du kan med fordel se udvalget ved Gardinshoppen hvor du får prisgaranti, så prisen bliver ikke meget billigere – Se udvalget her.

Læs mere om almindelige gardiner på mål her

Mørklægningsgardiner

Fra april/maj begynder vi virkelig at have de lange lyse aftener, og her er mørklægningsgardiner det rigtige valg til at holde uønsket lys ude. Det gør sig sig især gældende for soveværelset eller som gardin til børneværelset. Mørklægning kan dog være relevant for afskærmning mod solen hvis den står lige på fjernsynet eller i andre situationer hvor mørket er at foretrække.

Se mulighederne ved Gardinshoppen med prisgaranti her

Find de billige gardiner til skråvinduer med mørklægning

Udvalget er heldigvis stort indenfor mørklægningsgardiner, for du finder det til alle typer af gardiner hvad end det er almindelige gardiner eller de store lamelgardiner, hvor det kan være yderst diskret, nu mørklægningsgardiner kan komme i alle farver.

Elegante og billige panelgardiner

find de billige gardiner efter mål Panelgardiner er store og elegante som lamelgardiner, men har dog sin fordel af den lidt større flade, hvor du kan lave afskærmning både for solen eller nysgerrige øjne.

elgardiner er en noget dyrere løsning end plissegardiner, persienner og andre, men samtidig også en gardin løsning hvor du får et pompøs og elegant look.

Du finder nemlig den elegante løsning i både ensfarvet, mønstret eller måske som mørklægsningsgardin alt afhængig af hvilket stil der passer til dit hjem eller kontor.

Læs mere om panelgardiner til kontor og boligen her

Lamelgardiner

køb billige lamel gardinerLamelgardinet er ca. halv pris af panelgardiner og sikkert også derfor det er blevet populær til som gardinet til de store vinduer på kontoret eller hjemmet. Fordelen ved lamegardiner udover det elegante look er, at du kan styre lysindfaldet ved om gardinerne er lukket helt til, trukket helt fra eller være drejet så lyset stadig kigger ind uden at generer.

Lamelgardiner kan bruges til alle rum, men er primært kendt fra kontorer, stuer og andre steder med store vinduer. En stilfuld måde at afskærme for både sol og lys som endda kan tilkøbes med en noget dyrere fjernbetjeningsløsning.

Rullegardiner

køb de billige gardiner til ovenlysvinduerEt andet godt valg som er billigere end lamelgardiner, men kan give den attraktive stil til alle rum og værelser i hjemmet.
Med rullegardiner får du en enkel solafskærmning der er nem at rulle op og ned, og findes i både mørklægningsmateriale og almindelig stof, så du kan matche farven helt perfekt med stilen i hjemmet.
En god billig gardin løsning der giver den gode afskærmning og kan implementeres som en naturlig del af hjemmet.

Læs mere om mulighederne med rullegardiner her

Plisségardiner

køb de billige up and down gardinerPlissegardiner og rullegariner minder lidt om hinanden i type, hvor plissegardin dog kommer i den lidt mere flotte version med sine små folder. Hvis du leder efter køkkengardiner eller måske til badeværelset, så er Plissegardiner absolut et godt valg.

Som mørklægningsgardin er det også perfekt, da materialet og den perfekte pasform hvis du vælger det billige gardin efter mål, stort set giver den fuldendte afskærmning for sollys.

Betjeningsmæssigt finder du plissegardiner med normalt snoretræk, kombineret med wire-styring, touchbetjening, snorefri eller måske de flotte og billige up and down gardiner. Typen sammen med design kan give dig den helt rigtige stil, hvad end det skal være i det tidløse design eller måske med pangfarver.

Læs vores indlæg om plissegardiner her

Foldegardiner

køb billige gardiner til børnAlle kender et foldegardin og de kan købes utroligt billigt i Ilva, Bauhaus, Jysk, Føtex og stort set alle lignede steder. Hvorfor ikke købe billige gardiner online hvor foldegardiner ligger i den billigste ende af gardin typer, og prisen online er stort set ikke anderledes end de fysiske steder, dog får du muligheden for at købe gardinet efter mål frem for de færdigsyende standardmål.

Du kan nemlig finde foldegardiner i forskellige stoffer, mønstre og farver, som kan bruges til afskærmning i alle husets værelser og rum, og ved at købe ved den rigtige forhandler, kan du finde dem billigt og i den helt rigtige pasform.

Du kan læse mere om de billige foldegardiner her

Duo rullegardiner

køb de smarte billige due rollers til boligenDuo roller er en nyere type gardin, som er en optimeret udgave af rullegardiner. I stedet for at have samme materiale over det hele som rullegardinet, så har Due roller en kombineret transparent og ikke transparent blanding.

Grunden til at bruge Due roller er, at du får et smart udtryk og samtidig et lys-spil i rummet da gardinet ikke er ensfarvet som rullegardiner. Det perfekte gardin til kontoret, køkken eller måske til stuen.

Billige gardiner til velux vinduer?

Hvis du har orginiale Velux vinduer, så kan det tænkes at du leder efter gardinerne der passer hertil. Dem får du nemlig fremstillet fra Velux egen fabrik, hvor du finder gardinet i 8 forskellige typer. Alt afhængig af typen, så kan du vælge mellem manuel betjening, fjernbetjening eller den dyre solcelledrevet styring.

Her finder du Velux udvalget med prisgaranti

køb billige gardiner til velux vinduer

Hvis du har højtliggende skråvinduer på børneværelset, kunne et sjovt mørklægningsgardin med solcelle eller fjernbetjening være det oplagte valg. Ufremkommelige vinduer skal også dækkes til og her er den automatiske betjening den dyre men også smarte løsning.

Som du kan se, så findes der mange muligheder for finde den rigtige afskærmning og samtidig komme til den billige pris. Find den rette type og vælg de billige gardiner efter mål, hvilket ikke koster mere end standardmål, hvis du vel og mærke ønsker den gode kvalitet også.