Find de bedste regnskabsprogrammer

Når du har et godt regnskabsprogram, bliver alting bare lidt lettere. Find det perfekte regnskabsprogram for dig. Prøv basisversionerne af flere regnskabsprogrammer helt gratis. Er du en lille eller enkeltmandsvirksomhed, så er der måske endda ingen grund til at opgradere og du vil kunne benytte det gratis regnskabsprogram uden nogen omkostninger. Prøv det og find ud af hvilket program der passer til dig og din virksomhed.

Bogfør dine regninger og afregn moms så let som ingenting med et godt regnskabsprogram. Du kan også se en liste over hvilke funktioner de forskellige regnskabsprogrammer har. Og disse regnskabsprogrammer behøver ikke engang koste dig en eneste øre. Prøv et helt gratis regnskabsprogram som Billy Basics eller Dinero Starter. Billy og Dinero er to af de mest populære regnskabsprogrammer. Disse gratisversioner. Læs omkring funktionerne for de forskellige programmer og find det der passer til dig og dine behov.

Prøv det ud

Er du ikke sikker på hvad for et program, der passer dig, er det oplagt at prøve de gratis versioner. Så slipper du for at betale for et program, du måske ikke bryder dig om. Så hvad har du at miste? Programmet er dog en smule begrænset i basisversionen, men så kan du finde ud af om det er noget for dig og opgradere til Premium, hvis du får brug for det.

Et gratis program er dog nogle gange alt hvad du har brug for. For eksempel kan du med Billy Basics for adgang til:

  •        Telefon-support
  •        Chat-support
  •        Hjælp til bogføring
  •        Faktura med eget logo

Og meget mere. Find ud af mere omkring programmet og dets brugervenlighed og få det helt gratis. Læs mere på Regnskabsprogrammerne.dk. Udregn moms med få klik, få styr på regninger og fakturering helt uden du behøver trække pungen op af lommen. Det er perfekt for dig med en lille virksomhed og når virksomheden vokser sig større, kan du let opgradere og opleve endnu flere fede funktioner der er med til at gøre regnskabsudregninger både nemmere og sjovere.

Økonomisk overblik

Et godt økonomisk overblik er vigtigt at have. Specielt for dig, som er din egen chef. Med et godt regnskabsprogram, går det hele meget lettere og hurtigere end nogensinde før. Det er vigtigt at have godt styr på sine tal, for eksempel momsregning, som man godt kan komme i seriøse problemer med, hvis det ikke er ordnet rigtigt. Dette vil du kunne undgå, bare ved brug af et gratis regnskabsprogram. Der er ingen undskyldninger tilbage, det er nemt, det er gratis og det er smart.

Premium programmer

Hvis du har brug for flere funktioner, kan du opgradere til et Premium program og få den fulde oplevelse. Hvis din virksomhed er vokset en del, er det måske også en god idé at investere i betalingsversionen. Så sparer du en masse tid, så det bliver langt nemmere med den fulde udgave af programmet. Det behøver dog slet ikke at være særlig dyrt de to populære programmer Billy og Dinero koster kun henholdsvis 195 og 197 kroner om måneden.