Hvorfor vælge erhvervsleasing?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør vælge erhvervsleasing, når du skal have en firmabil. Er du ikke helt sikker på, om det er den helt rigtige løsning for dig og din virksomhed? Så bør du læse med videre her og lære mere om erhvervsleasing.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er en smart løsning for dig, der ønsker en firmabil. Denne leasingform bruges af virksomheder, og du kan vælge mellem flere forskellige leasingløsninger. Du kan vælge mellem finansiel leasing og operationel leasing.

Operationel leasing er en god løsning for dig, der ønsker et godt overblik over dit budget. Desuden skal du her ikke bekymre dig om bilens værditab. Fordelen er altså, at du er bekendt med din månedlige udgift, og du skal ikke sælge bilen efterfølgende.

Finansiel løsning er et godt valg, hvis du ikke ønsker at bekymre dig så meget om selve brugen af bilen. Dog skal du være opmærksom på, at du selv skal sælge bilen, når leasingkontrakten udløber.

Gode grunde til at vælge erhvervsleasing

Vælger du erhvervsleasing i stedet for at købe en bil, opnår du som regel en lavere udbetaling samt lavere omkostninger. Dette kan være et stort plus for mange, så det er værd at have in mente, når du prøver at træffe en beslutning.

Derudover bliver der frigivet likviditet, som du i stedet kan bruge på at vækste din virksomhed. Endnu en god grund til at vælge erhvervsleasing er, at du opnår en langt større budgetsikkerhed, hvilket kan være med til at give tryghed.