Vælg din næste firmabil gennem flexleasing

Flexleasing er blevet mere og mere populært uanset, om det er til privat brug eller som firmabil. Det er med stor forståelighed, når man gennem flexleasing kan opnå mange fordele. Står du og skal finde nye firmabiler til dine ansatte, så læs med herunder og bliv klogere på, hvorfor det er en god idé at flexlease til erhverv.

Større økonomisk sikkerhed

Der findes mange årsager til, at du skal vælge Flexleasing til erhverv. En af de største grunde er dog, at metoden giver en større økonomisk sikkerhed for virksomheden, idet pengebindingen er meget mindre, og du smider et væsentligt mindre kapital i bilen end ved købte biler. Man kan som virksomhed i stedet sikre pengene i vigtigere områder end at binde firmaets penge i biler.

Hurtigere udskiftning, federe biler og mere for pengene

Vil du gerne bytte dine ansattes biler ud med federe og nyere modeller, så kan flexleasing i den grad også svare sig. Gennem flexleasing kan du nemlig få dyre biler, da man betaler mindre faste beløb hver måned i stedet for at betale den fulde registreringsafgift ved køb. Som firma betaler man altså kun for bilerne i den periode, hvor bilerne bliver flexleaset, hvilket gør, at du kan få mere for pengene. Der er dermed fordele for de ansatte, da man gennem flexleasing opnår den samme frihed, som hvis bilen var købt. Der er typisk ikke underlagt et begrænset kilometerantal, hvilket er en stor frihed. Dermed kan man nemmere skifte bilerne ud, så de ansatte oftere får nyere modeller. Man har nemlig gennem flexleasing altid mulighed for at skifte bil, og som nævnt ingen penge har bundet i bilerne. Leasingsaftaler løber ofte kun over 12 måneder, dog kan man som virksomhed få tilpasset kontrakten til specielle ønsker og behov, så den passer nøjagtigt til dine ansatte og din virksomhed.