Hvad koster vinterdæk?

Hvad koster vinterdæk

Når sommer- og efterårsmånederne er ovre og vi begynder at bevæge os ind i de kolde vintermåneder, er det også på tide at få skiftet dine sommerdæk til vinterdæk.

Har du ikke allerede har vinterdæk fra sidste sæson, kan det naturligvis være en god idé at købe dig fire nye dæk for sikkerheden.

Hvad koster vinterdæk?

hvad koster vinterdæk med fælge

Find vinterdæk nemt og hurtigtTast din nummerplade ind hos Dækonline

hvad koster 4 nye vinterdæk? Alt afhængig af hvilke dæk du skal have til din bil, om der netop er tilbud eller andet, koster det typisk fra 1000-4000 kroner alt afhængig af størrelse, type, kvalitet og om du skal have fælge med eller ej.

Der findes ingen mennesker som ønsker at betale penge for dæk, men det er dog en væsentlig sikkerhedsting for bilen. Og det med at køre rundt på sommerdæk om vinteren er ligefrem dumt og farligt for både dig selv og alle andre.

Du kan dog spare en del penge ved at købe online. Og samtidig er det ret nemt, for du skal bare indtaste bilmærke, model, årgang og motor, og så får du listet alle de vinterdæk der passer til din bil. Med mindre du har bestemt dig for Kleber vinterdæk eller andre gode dæk ud fra en vinterdæk test.

hvad koster det at få skiftet til vinterdæk?

hvad koster det at skifte til vinterdæk? Det afhænger lidt af værksted, type og om dine vinterdæk skal over på samme fælge, nye fælge eller det “bare” er et hjulskift og afbalancering.

Priserne varierer en hel del, hvor en hjulskift ofte starter ved 250 kr.

Hvis du ikke har alu- eller ståfælge til dine vinterdæk, kan det være økonomisk smart at investerer i et par brugte eller nye stålfælge. Dine dæk vil tage skade hver gang de skifter fælge, og det nedsætter holdbarheden. Helt ligesom der også skal tages højde for sikkerheden.

Du kan vælge at indhente tilbud på hjulskift hos Autobutler, hvor du kan sammenligne priserne.

Få hjulskifte og opbevaring gennem Autobutler

find billig tilbud på hjulskift

Skift selv dæk og spar penge

Du kan også selv vælge selv at skifte dine sommerdæk til vinterdæk.

Det er ikke specielt svært(hvordan du skifter dæk guide), det kræver dog lidt knofedt og værktøj. Men du vil spare en masse penge. Det kræver dog at du køber en billig krydsnøgle, har donkraft, noget til affedte og adgang til en momentnøgle så boltene er spændt rigtigt.