Hvordan du vedligeholder pæne fælge? Sådan her!

hvordan du vedligeholder pæne fælge

Når det er forår, så står den ekstra store bilpleje altid først for. Godt vejr indbyder til at rode med bilen og det betyder selvfølgelig også vedligeholdelse af dine fælge.

Hvis du har fælge der er blevet plejet med fælgforsegler, kan du opnå det lækre look der holder hele året rundt, og det er med kun ganske lidt polering af din fælge fremover.

Hvorfor fælgforsegler?

Hvis du ikke bruger fælgforsegler, bør du overveje at investerer de relativt få penge i forhold til de gode fordele. Ikke nok med, at du får et beskyttende lag, du får også et par fælge der bliver ekstra blanke. Og hvem ønsker ikke ikke skinnede flotte fælge på sin bil.

Det at bruge en fælgforsegler er ganske nemt. Du skal bare påføre i små cirkler med en mikrofiber applikator. Lad det tørre ind/arbejde og så tørrer du efter med en plysset mikrofiberklud.

Når du har brugt fælgforsegler, gør det også nemmere at rense dine fælge fremover. Og det er især hvis du kan lide at vaske din bil ofte, så dine fælge aldrig bliver sindssyg beskidte.

Vedligehold af pæne fælge med fælgrens

Fremgangsmåden er ret simpel, som du kan se i videoen nedenfor. Du du skal bare bruge en syrefri fælgrens, en god børste til fælgene og så en fælg pensel.

  • Start ud med at rense din fælge let med vand, og rens med den bløde børste mellem fælgene.
  • Brug din bilpleje pensel til forsiden af fælgene uden at trykke.
  • Du kan med fordel bruge en smule fælgrens så din pensel kører bedre over fladen.

Du kan se hele fremgangsmåden til hvordan du vedligeholder pæne fælge i videoen her. Det giver at din bil og fælge fremstår super skarpe og cool til de forhåbentlig mange varme sommerdage og aftener, men selvfølgelig er fremgangsmåden til at rense fælge også ganske brugbar resten af året.