Find det rigtige udstyr sammen med kæresten

Vi kender det alle lidt for godt. Vi vil gerne have det nyeste på markedet, og vi vil helst ikke gå på kompromis med kvaliteten. Det har ofte ikke helt samme betydning for kvinder, at de har det nyeste på markedet, men mere at kvaliteten er i top og holdbarheden god. Her er en guide til hvilket udstyr der bør være en hver mands eje og hvilket udstyr du muligvis bør gå lidt på kompromis med.

Bilen

For at få hverdagen til at hænge sammen og skabe overskud og tid til at nå det hele, så bruger vi ofte bilen til at komme rundt. Bilen er et af de vigtigste udstyr både for mænd og kvinder, og derfor er det vigtigt, at I kan gå på kompromis med hvad den skal kunne. Det kan være, at du ønsker dig den nyeste model, mens din kæreste ønsker sig den brugte Opel. Kvinder kan til tider godt være mere praktiske anlagte, når det kommer til køb af biler. Derfor kan det muligvis også være en idé at snakke om forventninger for fremtiden og hvilke behov I har i forhold til bilen. Skal bilen skiftes ud om fem eller ti år? Har I planer om at udvide familien? Flytter børnene hjemmefra? Og hvad er der af behov i forhold til, når I kører på arbejde i bilen?

Få computeren til jeres behov

Ofte kan vi mænd godt lide, at computeren har en stor harddisk og er hurtig. Computerens udseende må også gerne være lidt råt, så vi kan have placeret den inde i vores man cave/det fælles kontor, som vi burde dele med vores kæreste. Derfor kan det være en idé, når I skal finde computeren til jeres fælles kontor, at indholdet i computeren opfylder dine ønsker, mens designet på computeren er lidt mere neutralt, så din kæreste kan gå på kompromis med, at I får en stor computer kontra en lille bærbar. Hvis du vil undersøge computermarkedet, så kan phillips altid anbefales. Philips har nemlig et klassisk design uden, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af computerens indhold.

Fjernsynet

Et andet klassisk eksempel, hvor du ofte skal gå på kompromis med din kæreste er, når I skal ud og købe nyt fjernsyn til stuen. Skal det være det store 65” eller skal det være det alt for lille 32”, som minder dig om dit gamle tv som stod i din lille studielejlighed. Du kan finde mange gode argumenter for det ene eller det andet. Kompromiser kan både være gode og dårlige for begge parter. Ofte kan det hjælpe, hvis I sørger for at snakke med hinanden om forventninger og behov inden I går ud og køber nyt udstyr.