Hvad søger vi mænd hos en partner?

For ganske få måneder siden udgav Findenkaereste.dk resultaterne fra en stor spørgeskemaundersøgelse med fokus på, hvilke træk vi mennesker prioriterer højest hos en kommende partner. I artiklen her zoomer vi ind på, hvilke træk de mandlige respondenter fremhævede som de vigtigste hos en kommende mage.

Er vi mest til et sødt smil, flotte øjne, et stort yver eller en fantastisk humor?

Dette satte mediet Findenkæreste.dk sig for at undersøge for nogle måneder siden, da de udførte en spørgeskemaundersøgelse med over 1.400 respondenter.

Herunder kan du blive klogere på, hvilke træk de mandlige respondenter i undersøgelsen fremhævede som særligt vigtige hos en potentiel partner.

De 10 vigtigste egenskaber

Herunder følger top 10 over de egenskaber, som mænd – ifølge den omtalte undersøgelse – anser som de allervigtigste hos en kommende partner.

Som du kan se, er der ud for hver egenskab angivet en procentsats i parentes. Denne procentsats angiver, hvor stor en andel af de mandlige respondenter der pegede på den givne egenskab som værende meget vigtig for dem.

  1. Humor (86 %)
  2. Loyalitet (74 %)
  3. Omsorgsfuldhed (69 %)
  4. Venlighed (65 %)
  5. Flotte øjne (64 %)
  6. Intelligens (63 %)
  7. Betænksomhed (56 %)
  8. Et flot smil (52 %)
  9. Værdier, som matcher mine (51 %)
  10. Velsoignerethed (48 %).

Det vigtigste for os mænd er altså at finde en partner, der har humor, og som samtidigt er loyal.

Dette kontrasterer jo ellers lidt til de fordomme, som vi ofte må lægge ører til. Fordomme om, at vi kun går efter det ydre og bare vil have en kæreste med store bryster og en lille røv. Vi er åbenbart ikke alle ligesom TopGunn.

Kort om Findenkæreste.dk

Måske har undersøgelsen gjort dig nysgerrig, og måske kunne du godt tænke dig at vide endnu mere om denne? Eksempelvis hvilke træk de kvindelige respondenter fremhævede som vigtigste hos en potentiel partner?

Hvis det er tilfældet, så anbefaler vi dig, at du besøger Findenkæreste.dk, hvor hele undersøgelsen ligger frit tilgængelig.

Undersøgelsen er i øvrigt ikke det eneste argument for at besøge Findenkæreste.dk. Faktisk er der mange.

Siden er nemlig fyldt med velskrevne guides, der kan hjælpe dig med dit datingliv, uanset om du beskæftiger dig med almindelig dating, sugardating eller sexdating.