Kæreste gaver til ham i dit liv

Kæreste gaver til ham i dit liv

Kæreste gaver til ham i dit liv? Skal du købe gave til din mand, din kæreste, din bror, din far eller din ven? Er du helt tom for idéer? Så give ikke op, men læs med her, hvor vi giver dig 5 gode idéer. Du kan enten hoppe med på én af dem eller lade dig inspirere og sætte dine egne tanker i gang, så du finder den helt rette gave til lige netop din mandlige gavemodtager.

Hurtige biler

Vil du ikke købe sokker eller slips, er en oplevelsesgave det helt rigtige til de mænd der aldrig ønsker sig noget i gave. Man kan argumentere for at en oplevelse ikke kan gemmes og bruges igen og igen. Det er ikke helt rigtigt. En god oplevelse gemmes nemlig ikke på fysiske hylder, men vil for altid være lagret på de indre hylder.

De fleste mænd brænder for dyre og hurtige biler. Og selvom man måske kører Berlingo i hverdagen, hvilken mand drømmer så ikke om at sætte sig bag rattet i en Ferrari, Lotus eller Lamborghini? Med en oplevelsesgave fra Gaveinspiration kan det blive virkelighed.

Få en dag på en dansk racerbane, hvor han får en vild tur ved siden af en professionel kører, inden det bliver hans egen tur til at trykke speederen i bund og høre den store motor brøle.

Du kan finde mange andre typer oplevelser og ideer som på denne side https://gaveinspiration.dk/gave-til/ham/ – hvor du kan finde mere end 100 gaveidéer til mænd i vidt forskellige kategorier.

Gaven til computernørden

Er manden du vil begave ikke typen der sparker dæk, så skulle du måske i stedet kigge efter gadgets eller ting til hans computer. Er manden én af de mange der elsker teknik, findes der gaver i næsten alle prislejer. Lige fra den dyre iPhone X til en ny printerpatron til hans printer. Og en hel masse der i mellem. Computertypen vil elske de hårde pakker, der kræver strøm.

Hvad med en barbering?

Skæg er moderne og det er ikke kun blandt Vesterbros hipsters. Skægget er noget unikt for mænd. Et område de har helt for sig selv og er samtidig et tegn på maskulinitet. Derfor har vi de senere år set en trend, hvor mænd anlægger sig fuldskæg. Selvom mænd i dag nok mest bruger en elektrisk skægtrimmer til at holde det store skæg pænt, så er der noget helt særligt over at kigge lidt tilbage til bedstefars tid, hvor en barbering var noget der inkluderede en ragekniv og masser af barberskum. Nu kan man købe et gavekort til en barbering i julegave.

voksenlegetøj

wellness

brætspil

romantisk ophold