Husk at give hende gaver

gaver

Man siger, at diamanter er kvindens bedste ven. Så man skal give sin kæreste eller kone diamanter. Det passer måske for nogle. For andre handler det dog mere om, hvem giveren er, end hvad gaven er. Hvis du bare husker at give din kæreste en gave en gang imellem, så er hun glad.

Det er altid en god idé at holde sin kæreste glad. Er hun glad, så vil du også være glad. Hun vil nok også vise sin glæde og taknemmelighed på en eller anden måde. Det kan jo være, at du godt kan lide hendes reaktion.

Giv hende tid

Bor I sammen, så går I sikkert nogle gange i byen sammen. Så er badeværelset optaget de sidste timer, før I skal af sted. Fordi hun gør sig klar. Hun gør sig smuk. Det er selvfølgelig dejligt, når hun er ekstra smuk, men det kan skabe irriterende situationer, hvor du prøver at komme til.

Du kan give din kæreste tid og fred til at gøre sig smuk med et smukt sminkebord. Her kan hun sidde i fred, for det har du ikke også brug for at benytte dig af.

Giv hende orden

De fleste kvinder kan godt lide orden. De kan godt lide, når der er styr på tingene, og der ser pænt ud. Mange kvinder kan også godt lide sko og har mange af dem. De to ting passer ikke så godt sammen. Har hun mange sko, skal de jo være et eller andet sted.

Er din kæreste skoelsker, så kan du begave hende med en mulighed for at organisere skoene. Hun kan få orden i dem, og hjemmet kan se pænt ud.

Giv hende velbehag

Vil du gå til den med forkælelsen, kan du give hende en minisauna til hjemme brug. Med sådan en kan dhun forkæle sin krop, når hun har lyst. Hun kan få saunaoplevelsen derhjemme uden at skulle have en masse besvær.

Arbejder din kæreste hårdt, så er hun sikkert nogle gange øm. En tur i sauna kan gøre hende godt og løsne det hele op. Det vil få hende i bedre humør, og hun vil være klar til at bruge sin krop igen.

Lidt kropslig forkælelse kan de fleste kvinder lide. Med en hjemmesauna kan du give hende det uden selv at lave noget. Nemmere bliver det ikke at gøre hende glad.

Du behøver ingen anledning

Går du og venter på hendes fødselsdag eller jul? Det er der ingen grund til! Du kan sagtens give din søde kæreste en gave uden en speciel anledning. Du kan opfinde en, eller du kan give hende en gave, fordi hun er en god kæreste.

Hvis du giver din kæreste gaver på alle mulige skæve tidspunkter, vil hun altid blive overrasket. Til en fødselsdag har man en forventning om en gave. Det har man ikke på en helt almindelig tirsdag. Så har du fundet noget, som er helt rigtigt til hende, så vent ikke på en anledning. Bare giv hende din gave, når du har den, og fortæl hende, at du elsker hende.