Hvordan man forfører en eftertragtet kvinde

par fliter

Annonce

Du skal stå tidligt op og trykke på alle de rigtige knapper, hvis du skal have held med at forføre en kvinde, som alle vil have. Det er dog ingen umulig opgave.

Alle kvinder har en svaghed for et eller flere træk, så hvis du finder ud af, hvad din drømmekvinde tænder på, så er du allerede et skridt tættere på at score hende.

Brug for flere gode råd til at forføre en smuk og succesfuld kvinde? Så lad os give dig vores bedste guldkorn.

Intentionen er vigtig; handler det bare om sex, eller vil du mere?

Det er først og fremmest vigtigt, at du overvejer grundigt, hvad du ønsker.

Der kan nemlig være forskellige motiver til, at man gerne vil score en person.

Spørg derfor dig selv, om du i virkeligheden bare vil dyrke sex med hende, eller om du rent faktisk vil noget mere seriøst. Du skal nemlig gribe det an på forskellige måder, alt efter hvad du har i tankerne.

Hvis du ikke føler dig klar til en kæreste, men gerne vil dyrke uforpligtende sex, så skal du selvfølgelig spille med åbne kort. Der er utallige eksempler på, at mænd udnytter kvinder og leger med deres følelser. Den fælde skal du selvfølgelig ikke ryge i.

Uanset din intention, så har du rig mulighed for at finde en sød kvinde via online dating. Der er mange fine tilbud om gratis dating, som du kan benytte dig af, hvis du ikke har fundet en kvinde at forføre endnu. Bemærk dog, at gratis dating kan byde på nogle begrænsninger. Vil du date uden begrænsninger, så skal du tegne et medlemskab.

5 gode tips til at score hende

Nu er det endelig tid til at bringe nogle af de allerbedste tips til at score en kvinde.

Og bare rolig; vi skåner dig for gammeldags og ubrugelige scoretricks.

I byen har du måske haft held med at score en kvinde ved at fyre en halvdårlig scorereplik af, men det fungerer sjældent i ædru tilstand. Vil du derfor gerne forføre hende rigtigt, så skal du gøre dig umage.

#1 Vær nysgerrig og lyt

Der er forskel på kvinder, men fælles for næsten alle kvinder er, at de sætter pris på at blive lyttet til. Derfor skal du signalere, at du lytter og er oprigtig interesseret i hende. Det kan du signalere ved at holde øjenkontakt og ved at stille opfølgende spørgsmål, når hun f.eks. taler om sit arbejde eller sin familie.

Det skal selvfølgelig ikke gå hen og blive et interview, men det skader aldrig at lytte, være nysgerrig og stille spørgsmål.

#2 Flirt uskyldigt – uden at være frastødende

Har du fået indtrykket af, at hun også føler sig tiltrukket af dig, så kan du allerede på et tidligt stadie begynde at flirte lidt.

Smil lidt ekstra til hende, giv hende masser af komplimenter, hold døren for hende og hold øjenkontakt.

Og læg så mærke til, om hun flirter tilbage, så du ved, om interessen er gensidig. Responderer hun ikke på din flirten, så hold lidt igen. Det kan godt blive for meget for nogle kvinder.

#3 Hav ikke forventninger om sex på første date

Selvom du drømmer om at forføre hende, så er du nødt til at bevare din tålmodighed.

Antager vi, at hun er mere eftertragtet end gennemsnittet, så kan det nemlig tage lang tid at overbevise hende om, at du er det rette match for hende.

Derfor skal du heller ikke have forventninger om at dyrke sex på jeres første date. Sker det, så sker det, men det bør ikke være målet i sig selv, medmindre I er enige om, at jeres forhold kun er seksuelt.

Hvis du rent faktisk gerne vil opbygge et romantisk forhold til hende, så er det særligt vigtigt, at du ikke er for frembrusende. Det kan nemlig give hende det indtryk, at du udelukkende har et seksuelt motiv.

#4 Tag initiativ

Der findes ikke mange kvinder, der ikke bryder sig om, at manden tager initiativ. Hold derfor ikke fantasien og kreativiteten tilbage.

Du kan f.eks. tage initiativ til jeres næste date. Ud fra dit nuværende kendskab til hende kan du helt sikkert finde på en aktivitet eller to, som vil falde i jeres begge smag. Måske er der en fælles interesse for bowling, padel tennis, mad eller noget helt fjerde.

Tager du ikke initiativ, så risikerer du, at hun mister interessen for dig, og det ville jo være en skam.

#5 Vær dig selv hele vejen

Det femte og sidste tip er faktisk det vigtigste.

Det er nemlig alfa og omega, at du kan og tør at være dig selv.

Selvfølgelig skal du vise dig fra dine bedste sider, men har du nogle svagheder, så skal du også turde at vise dem frem. Hun skal nemlig acceptere, hvem du er, hvis det skal blive til mere end en uskyldig flirt.