3 ting du skal kende til hvis du vil forstå kvinder

Kend din kvinde

Vi ved alle at det kan være svært at forstå det andet køn. Nogle opgiver helt at forsøge og slår sig til tåls med, at de aldrig rigtig kommer til at blive kloge på, hvad det andet køn mener. Andre vil dog gerne trænge ind bag facaden på det andet køn og prøve at finde ud af, hvad de er for nogle. Det kan være på mange forskellige områder. Vi har her fokus på kvinders udseende, hvad de gør for at se godt ud, og ikke mindst hvordan du skal komplementere dem. Det er nemlig en kunst i sig selv.

Shapewear giver den rigtige form

Det er blevet en stor trend for kvinder at gå med shapewear. Det er tøj, der er med til at forme kroppen. Det kan være underbukser, der presser maven ind og løfter numsen. Det kan også være heldragter, der går fra skuldrene og ned til midt på lårene, der skal holde det hele på plads. Mange kvinder bruger det, hvis de har stramme kjoler på for at få en mere strømlignet krop. Her kan du se eksempler på hvad shapewear er for noget.

Når en kvinde har shapewear på er det vigtigt, at du ikke kommenterer på, at hun ser tyndere ud, selvom det selvfølgelig er det, der er meningen med shapewear. I stedet skal du sige, at hun ser godt ud. Hvis du siger, at hun ser tynd ud, siger du jo indirekte, at hun ser tyk ud uden shapewear og så kan hun blive helt usikker på, om du nu også kan lide hende, som hun er, eller om du bare lader som om.

Naturlig make-up og make-up til fest

Rigtig mange kvinder bruger dagligt make-up, og for mænd kan det være svært at se, hvornår de har det på, og hvornår de ikke har det på – ikke mindst når der er tale om naturlig make-up. Det er make-up, der bare fremhæver kvindens naturlige træk. Igen kan kvinder blive forvirrede og usikre, hvis du komplimenterer dem med, at du synes, at de er så smukke og naturlige – de ved jo selv lige præcis, hvor meget make-up de har taget på for at opretholde den illusion. Til fest, hvor de har lagt en mere synlig make-up, kan du sagtens komplimentere den.

Kvinder kan altid bruge et par sko mere

Hvis du er sammen med en kvinde med mange sko, kan du lige så godt lade være med at prøve at begrænse hendes antal af sko. Det er altid muligt at finde et par mere, som hun ikke lige har i forvejen, og som hun er sikker på, at hun vil få brug for en dag. Det smarteste er derfor, at I indretter jeres økonomi, så hun har nogle penge, som hun kan bruge på sko hver måned, og du har nogle penge, som du kan bruge på andre ting. Det kan være den elguitar, som du altid har ønsket dig eller at se fodbold med drengene.