Gardiner til køkkenet? Find den rigtige type til dit køkken

køb de flotte Gardiner til køkkenet

Flotte færdigsyede gardiner til køkkenet der kommer efter de rigtige mål? Rummet i boligen der måske er samlingspunktet for familien, skal selvfølgelig have den dejlige sollys til at lyse køkkenet op, men skal samtidig også være i stand til at afskærme og tage sig godt ud i indretningen på samme tid.

Der findes mange forskellige slags gardiner til et køkkenvindue, der samtidig kan købes rigtig mange steder. Her prøver vi at give dig et par tips, så du tager højde for de rigtige ting, inden du vælger dine nye køkkengardiner der både kan findes som det dyre og billige gardin.

Kvalitets gardiner med tilfredsheds-, mål- & prisgaranti

køb den gode kvalitets ved gardinshoppen

Ved Gardinshoppen.dk finder du kvalitets gardiner i det store prisvenlige udvalg. Du får prisgaranti, målgaranti og 100% tilfredshed eller pengene tilbage

Hvilket ting er vigtige for nye gardiner til køkken?

Køb et gardin der er nem at rengøre i køkkenet
Der er et par ting, som der skal tages højde for, når du skal finde den gode afskærmning til dit køkken.

  • Afskærmning: En af hovedgrundende til at vi bruger gardiner, er at afskærme og give os privatliv. Ingen kan lide nysgerrige blikke ind i hjemmet. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for køkkenvinduet. Afhængig af vinduestørrelse og hvor køkkenvinduet vender ud imod, så kunne plissegardiner, lamelgardiner, cafegardiner eller persienner være det rigtige valg, der både afskærmer og giver det rigtige lysindfald.
  • Hygiejne: Gardiner i køkkenet kan stort set ikke undgå at blive tilrøget af mad os eller sprøjt. Derfor er hygiejne en vigtig faktor, når du skal finde det rigtige gardin, da det skal være nemt at gøre rent. Persienner og visse rullegardiner kan tørres over hurtigt med en klud, og vil være den nemmeste løsning i forhold til rengøring.
  • Størrelse: Det er selvfølgelig også vigtigt, at vælge den rigtige type gardin ud fra størrelsen af dit køkkenvindue eller vinduer. Her vil plissegardiner og persienner være ganske velegnet til de mindre vinduer, hvor lamelgardiner eller persienner er det nemme valg til de større vinduepartier. Vippevinduer er rullegardiner som skabt til, hvilket både kan gøres elegant og til billige penge, der passer perfekt med gardiner i specialmål.
  • Farver: Hvis du har et kombineret køkken og alrum, så vælg ens farver der går i tråd med hjemmets stil. Her gælder det selvfølgelig om, at vælge en farve der giver et knæk, hvor det især gør sig gældende for hvide vægge. Dog skal man stadig holde sig i de lyse farver, hvis rummet skal føles større, eller vælge en mørk farve, hvis man vil have den modsatte følelse.

Hvilket type køkkengardin?

Køb køkkengardiner i den rette stil til boligen
Du kan finde gardiner i både standard mål til billige priser ved Ikea, Jysk og lignede steder, dog giver standardmål ofte aldrig den helt perfekte opsætning der både afskærmer helt, og samtidig giver det bedste lys. Her kan du med fordel bruge det lidt mere, og købe de skræddersyede gardiner ud fra dine mål, og bestille disse online med både mål- og prisgaranti.

  • Rullegardiner: Stilren gardin du kan give dit eget personlige præg
  • Plissegardiner: Et stilrent valg der kommer i et helt enkelt udtryk
  • Lamelgardiner: Moderne valg til de store vinduespartier
  • Persienner: Passer ind alle steder, og den nemme løsning til især køkkenvinduer

=>> Du kan se de gode kvalitets gardin løsninger med prisgaranti her