Gardiner til kontoret der skaber den optimale arbejdsglæde

køb gardiner til kontor i den rigtige stil

Solens stråler varmer dejligt, og giver en glad fornemmelse i krop og sind, og dette gør sig selvfølgelig også gældende i et kontormiljø, hvor man ofte tilbringer de fleste timer af dagen, hvor der er sol. Der skal også udføres arbejde, og her er solens stråler ofte irriterende for især skærm arbejde. Derfor er rigtige gardiner til kontor noget, der skal tage seriøst.

Det er ret demotiverende at få solen lige i hovedet, når du skal udføre arbejde, hvor især glasfacader giver det fulde lysindfald. Her findes heldigvis forskellige gode løsninger, der kan fremme både glæden og fornøjelsen ved arbejdet.

Kvalitets gardiner med tilfredsheds-, mål- & prisgaranti

køb den gode kvalitets ved gardinshoppenVed Gardinshoppen.dk finder du kvalitets gardiner i det store prisvenlige udvalg. Du får prisgaranti, målgaranti og 100% tilfredshed eller pengene tilbage

Hvorfor den gode gardin løsning til kontoret?

At sidde foran computeren og kun have dårlige gardin løsninger, er ret irriterende, for lyset skal afskærmes, så man ikke sidder og får dårlige øjne af at arbejde. Her er den gode kvalitets tekstil absolut den fornuftige investering, for du får både den rigtige afskærmning, og samtidig, mulighed for rent faktisk at få lys ind i rummet.

Der er en anden undervurderet gevinst med en god gardin løsning. Det er med til at give et helhedsindtryk af kontoret, som jo er et arbejdssted. Den gode indretning giver per automatik også et bedre humør ved de folk der bruger kontoret. Man arbejder ca. 67000 arbejdstimer over 40 år, så selvfølgelig vil det gode arbejdsmiljø der tager højde for akustik, lysindfald og æstetik, betyde noget for din trivsel og arbejdsglæde.

Det optimale arbejdsmiljø med en gardin løsning der både regulerer lyset på den gode måde, og samtidig spreder et hyggeligt og stilfuld skær, er, hvad du opnår med den rigtige investering.

Selv Trumph har fundet det nødvendige i de rigtige gardiner til sit kontor, som beskrevet i Politikken her, men hans valg skyldes vist andre årsager.

Hvilket gardin løsninger til kontor brug?

find den rigtige gardin løsning til kontoret
Der findes rigtig mange forskellige muligheder, helt ligesom de findes mange forskellige slags kontorer. Er det et mødelokale, skal der måske bruges mørklægning ved projektor fremvisning, frem for at have mest vægt på det æstetiske look.

Arbejdskontoret hvor folk sidder og arbejder foran computeren, skal selvfølgelig afskærme for solens stråler, så skærmarbejdet ikke bliver irriterende. Der skal dog også bruges et gardin, der tillader lys ind og spreder glæde, helt ligesom det skal falde i tråd med lokalets stil.
Til de store vinduespartier er lamel- eller panelgardiner måske den helt rigtige løsning, hvor også energi gardiner til at afskærme mod kulden, kunne være det rigtige.

Til både store eller mindre vinduer, er lamelgardiner velegnet, helt ligesom et mere hjemlig skær med et par hyggelige persienner, er løsningen, der kunne være velegnet. Plissegardiner kunne også være en løsning, for fælles for de nævnte gardin typer, er, at du får naturlig lys og afskærmer samtidig.

=>> Se det samlet udvalg af løsninger med prisgaranti ved online forhandler her

Hvilket ting skal man tage højde for?

Når du skal finde den rette type gardin til kontoret, så tag højde for de nedenstående ting.

  • Brandhæmmende: Tag højde for brandhæmmende egenskaber, for sikkerhed er jo en ting, der står højt på listen, hvilket især gør sig gældende for de større kontorer, mere end det er gældende for et enkeltmandskontor.
  • Støjdæmpende: Tekstiler kan give en støjdæmpende effekt, og hvis det er et stort fælleskontor, kan der være skabt en forfærdelig akustik. Vælg en gardin løsning der tager højde for at dæmpe rumklang.
  • Temperatur: Får det pågældende kontor meget sollys gennem dagen? Så bliver kontoret også opvarmet utroligt meget, hvilket især kan være slemt sidst i juli og fremefter. Tilsvarende kan det også blive forfærdeligt koldt om vinteren. Vælg et gardin der kan afskærme solens stråler, og samtidig være isolerende nok til at holde igen mod træk.
  • Farvevalg: Farver betyder noget og påvirker os. Her kan du med fordel læse op på hvad farver gør. Rød signaler innovation og kreativitet, blå signaler god kommunikation, helt ligesom lyse farver kan gøre kontoret større, hvor de mørke får det til at virke mindre. Derfor er farvevalg absolut noget, der nøje skal overvejes.
  • Mål: Undgå standardmål og få skræddersyede gardiner der passer specifikt ind i vinduesrammerne, så lyset bliver afskærmet på bedst mulige måde.