Salt og peberkværn: 11 populære og flotte kværne

Køb salt og peberkværn i flot design

Salt og peberkværn er en helt fantastisk gaveidé, som du aldrig går galt i byen med helt på højde med elegante lysestager o.lign. Desuden ser de utroligt godt ud på spiseborde og har en helt fantastisk charme.

Der er med tiden kommet mange forskellige typer salt og peberkværn på markedet, som kan være svært at danne sig et overblik over.

Vi har fundet nogle populære modeller til inspiration, der både ser godt ud og som passer helt perfekt til skandinaviske hjem i 2021.

Peugeot Paris uS kværnesæt er signaturmodellen. En klassiker med det patenterede u’Select system med 6 faste indstillinger fra groft til fint.
Du vælger fin indstillingen i bunden ved at dreje ringen, og kværner peber eller saltet i den ønsket indstilling. Modellen findes i sort, hvid, natur eller choko farver. Og den kan købes i størrelserne 12, 18, 22, 27 og 30 cm.

Peugeot anbefaler at bruge peberkorn med en diameter på 5 mm. eller mindre for optimal brug.

Grand Cru salt- og peberkværn fra Rosendahl i det stilfulde design. Et flot sæt med keramisk kværn placeret i toppen, så du slipper for at spilde salt og peber over spisebordet.

Grand Cru sættet fra Rosendahl er fremstillet i glas, rustfrit stål og keramik. Modellen er 20,1 cm. høj, og du kan vaske glasdelen i opvaskemaskinen ved maksimum 55 grader.

Bodum Bistro salt- og peberkværn i sort er en smart og nem løsning til at kværne til maden.

billige salt- og peberkværn sæt fra Bodum er en beholder, hvor du skifter mellem salt og peber med en drejning i toppen. Den er nem at bruge og i et stilrent sort design.

Modellen er fremstillet i plastik, gummi, keramik, aluminium og rustfrit stål.

Kähler er et dansk verdenskendt brand med mange flotte artikler som de populære Kähler vaser til boligen.

Denne salt og peberkværn har et flot design, som både er fremstillet i keramik og i egetræ.

Selve kværnen er keramisk, der udover salt og peber kan malte andre krydderier.

Kværnen har en kraftfuld styrke og kan derfor knuse selv de hårdeste krydderier på markedet.

Kähler Hammershøi kværnen fås i tre farver hvid – marmor grå – antracitgrå, som kan kombineres. Du kan lettere se på, hvad der til salt og peber.

Menu Bottle ligner til forveksling to flotte flasker. Her får man et lækkert kvalitets sæt, der holder til lidt af hvert.

Kværnen er keramisk med en høj styrke, der knuser alle typer krydderier, du kan købe i danske butikker.

Toppen består af en keramisk kværn, der sidder helt oppe. Dermed undgår man drys ud over gulvet og bordet.

Sættet findes i tre farver og forhandles hos flere danske webshops, og har været en af bestsellerne i det seneste år.

Bag denne skønne peberkværn står designeren Simon Legald, som sætter en stor ære i naturlige materialer og rene linjer hele vejen igennem.

Den ligger utroligt godt i hånden og er nem at arbejde med i køkkenet. Indeni finder man en keramisk Crushgrind kværn, som er kendte for at fremstille rigtige, solide og stærke, små urtekværne.

Den er lidt tungere, end de øvrige på markedet og føles mere robust, som består af ren og skær af saft og kraft.

Denne smukke saltkværn er lavet af egetræ, hvor toppen består af marmor.

har et rigtig godt greb, som ligger perfekt i hånden. Det er nemt at dosere den rette mængde salt, og man undgår dermed spild på bordet og gulvet.

Dette er en eksklusiv kvalitets kværn i stærke naturlige materialer hvor du også finder skærebræt og andet køkkenudstyr.

Kværnen er langtidsholdbar og har det stærke robuste håndtag af marmor, som gør denne saltkværn velegnet til hverdagsbrug. Bemærk, at dette er den lille model, men kan også købes i en større udgave.

Se også: Mandolinjern test

Dette er en kvalitets saltkværn fra en anerkendt tysk producent. Siden 1867 har de leveret gode slidstærke kværne, som kan tåle at komme på overarbejde i køkkenet.

Den består af Zirkonium præcision med et trinløst indstilling med 6 forvalg. Overfladen er lavet af valnøddetræ, og rustfrit stål, som næsten ikke er til at slide op.

Producenten giver “livsvarig garanti” på 25 år, og den findes også i en sort, rød, kiwi, turkis og hvid farve. Bemærk, at der både er en til salt og en til peber.

Georg Jensen Alfredo salt- og peberkværn i det elegante look.

Sættet er fremstillet i rustfrit stål til det tidløse udtryk i det moderne hjem. Du justerer finindstillingen til kornene i bunden ved at dreje på den grå skrue. Højden er 20 cm.

Emma salt & pebersæt i grå fra Stelton i en traditionel stil.

Sættet fra Stelton er fremstillet i glaseret stentøj. Det stilfulde udtryk med tone-i-tone farver kombineret med en varm bambusbakke. Du finder sættet i grå som vist på billedet, eller i en blå farve der måske skal kombineres med andre køkkenting i Emma serien.

Se også: Espressomaskine test med de bedste maskiner til god kaffe

Salt- og peberkværn Global sæt fra Rosendahl i rustfrit stål med keramisk kværn. Modellen G/SP-3 har en højde på 19 cm. og tager sig godt ud i det moderne og stilrene danske hjem. Peberkværnen kommer med sorte prikker, så du kan kende forskel på de to.

‘Et eksklusiv sæt der knuser alt fra sydesalt til havsalt i forskellige kværn.