Støbning af betongulv – Guide med hvad, hvordan & pris

Støbning af betongulv er ikke noget enhver man bare kan kaste sig ud i. Støbning af betongulv er nemlig et rigtig stort stykke arbejde, som meget hurtigt kan virke som en ordentlig mundfuld for de fleste.

Hvis du selv vil stå for støbning af betongulv, så skal du starte ud med at grave gulvet op, og lidt mere end det. Herefter skal du lægge isolering og hvor du så skal sørge for at betongulvet bliver plan, som ikke er helt lige til.

Hvis det drejer sig om badeværelset hvor der skal være betongulv, så skal du også tage hensyn til afløb og ikke mindst sørger for at gulvet er vandtæt.

Før i tiden blev var støbning af betongulv for at danne et underlag til et andet gulv. Det er dog som om at det med tiden er blevet populært med helt ren og uskyldigt betongulv i hele huset, som faktisk stammer fra den industrielle verden.

Hvis du vælger selv at stå for støbning af betongulve, så skal du helst vide hvor vigtigt det er, at det bliver gjort rigtigt. Du skal som nævnt grave en del, inden du begynder på støbningen. Du skal under hele processen sørge for at alting er 100% plan, hvorefter gulvet skal være intet mindre end 100% korrekt isoleret, samtidig med at du skal have en god portion tålmodighed, da betonen skal have lov til at tørre, inden du påbegynder det næste skridt.

Hvis betonen ikke får lov til at tørre, så kan den ende med at sprække, og så er det ”Game Over”.

Hvad er prisen på støbning af betongulv

Når du skal tjekke internettet for priser på støbning af betongulv, så vil du se det at det både gøres op enten timepris eller pris pr. kvadratmeter. Hvis du vil sikre dig en god pris, så bør du gå efter dem, hvor prisen er fastlagt ud fra pr. kvadratmeter.

Støbning af betongulv kan gøres forskelligt, hvor det ofte kan være alt efter hvor mange penge der er involveret. Hvis det er en virksomhed der kun tilbyder timepris på støbning af betongulv, så kan et godt være de fortæller dig hvor meget de forventer at bruge, men så finder de måske en fejl, hvorfor det kommer til at tage lidt længere tid med den støbning, som gør at de bliver dyrere.

is du derimod vælger et firma der beregner deres pris på støbning af betongulv ud fra pr. kvadratmeter, så kan du være sikre på at de vil være så hurtige som muligt – men måske også for hurtige …

Disse firmaer hvor prisen er på baggrund af pr. kvadratmeter, vil ofte bare gerne have arbejdet overstået, så de kan nå endnu en kunde og derved tjene flere penge. Det er typisk ved disse virksomheder hvor flest fejl forekommer, fordi de har været for hurtige.

Så hvis du vil have en god pris på støbning af betongulve, så kan du gå efter en pris pr. kvadratmeter, hvorimod hvis du vil mindske chancen for fejl, så bør du vælge dem der har en timepris.

Se også: Gulvvarme guide

Det er nemt at hente tilbud

I dag kan du meget nemt og hurtigt hente adskillelige tilbud på støbning af betongulve. Der er rigtig mange hjemmesider hvor du blot skriver det du har brug for at få ordnet, hvor virksomheder vil komme med et tilbud. Her vil ejerne af hjemmesiden typisk fremlægge de 3 bedste tilbud for dig, hvor du kan vælge og vrage.

Hvis du vil have de bedste tilbud på støbning af betongulve og du gerne vil have betongulv i hele hytten, eller i hvert fald i flere end blot et enkelt rum, så er det her hvor pengene kan spares. Jo flere rum du skal have betongulve i, jo billigere bliver din samlede pris.

Du kan derfor med fordel indhente flere tilbud, hvor du både henter et tilbud på at få betongulv i blot et enkelt rum, og hvor det er i 3 eller flere rum, hvor du vil kunne se og beregne besparelsen efterfølgende.