Eva Solo vandkaraffel – Brug Danmarks populæreste karaffel

køb Eva Solo vandkaraffel

Eva Solo vandkaraffel er nordisk inspireret og et af Danmarks populæreste vandkaraffel. Eva Solo har nemlig designet denne smukke karaffel, som passer perfekt til skandinaviske hjem, som vi er helt vilde med.

Desuden findes der også en neopren dragt i hele 20 forskellige farver, som gør det muligt at skifte udtryk og stil alt efter, hvad der passer bedst ind til boligindretningen.

Man kan med andre ord ændre looket, der passer perfekt til din boligstil, og som dermed også holde karaflen kold i længere tid om sommeren.

Eva Solo vandkaraffel skal nødvendigvis ikke kun bruges til vand, men kan også indeholde alt fra iste, rosé, vin, saft og juice.
Det bedste af det hele er at sidde ved spisebordet eller i haven mod de sene sommeraftener med en smuk Eva Solo vandkaraffel omgivet af sine gæster, der får serveret en kold, og lækker forfriskning.

Eva Solo Eva Solo Karaffel, drypfri 1,0 ltr.

DKK237,00
Til Butik

Eva Solo Karaffel drypfri 1,0 l. med 4 glas

DKK416,00
Til Butik

Eva Solo MyFlavour karaffel

DKK283,00
Til Butik

Eva Solo karaffel glas

DKK300,00 DKK199,00
Til Butik

Eva Solo Køleskabskaraffel m vippelåg, petrol woven

DKK285,00
Til Butik

Eva Solo Glaskaraffel m/træprop

DKK315,00
Til Butik

Eva Solo Køleskabskaraffel m vippelåg, Cantaloupe

DKK270,00
Til Butik

Eva Solo Køleskabskaraffel m vippelåg, faded green woven

DKK315,00
Til Butik

Eva Solo Køleskabskaraffel m vippelåg Woven Light Grey

DKK284,00
Til Butik

Eva Solo Køleskabskaraffel m vippelåg Woven Nordic Rose

DKK284,00
Til Butik

Eva Solo Køleskabskaraffel 1 L mørkegrå

DKK315,00
Til Butik

Eva Solo serverings karaffel

Bestil Eva Solo karaffel derypfri 1,0 liter med drikkeglas


Find her

Denne Eva solo vandkaraffel helt perfekt til servering af vand, vin eller et helt tredje. Den fås i tre størrelser 0,6 liter, 1 liter og 1,4 liter. Den har en rigtig flot form, der er nordisk inspireret, og som har denne smarte hældekant.

Karaflen er udstyret med en patenterede kant, som gør Evo Solo 100% tæt, og du slipper for utætheder, dryp og sjatter på bordet.

Med andre ord er der tale om et rigtigt populært produkt, hvor kvaliteten og design er helt i top. Der kan desuden tilkøbes en større “pakke” med hele fire glas, som giver et perfekt sammenspil.

Godt materiale valg, smukke detaljer og lækkert design er de ord, der bedst beskriver denne populære serving karaffel fra Eva solo.

 • Fås i 0,6 liter, 1 liter og 1,4 liter
 • Mål: 18,5 cm høj og 11 cm i diameter
 • Materiale: Borosilikat glas, rustfrit stål og silikone
 • Varmefast glas
 • Kan komme i maskinopvask
 • Tåler kolde og varme drikke
 • 100% drypfri

Eva Solo køleskabskaraffel med dragt i forskellige farver

køb en eva solo vandkaraffel med læder dragt


Find her

Om sommeren er det helt fantastisk, at kunne køle sine drinks med Eva Solo.

Her kan vand, iste og saft brygges direkte med te filteret fra deres egen Evo solo tebrygger.

nne model er netop designet til at kunne passe ind i de fleste køleskabe, der kan holde indholdet køligt over længere tid. Med andre ord får man en prisvindende serie, hvor kvalitet, form, design og funktionalitet går op i en højere enhed.

Desuden er den også 100% drypfri og kan tåle varme drikke som te, kaffe og gløgg. Husk, at man kan tilpasse looket med over hele 20 forskellige neoprendragter i forskellige farver.

Du kan sammensætte looket efter din boligstil, eller din yndlings farver, der alt giver et smukt sammenspil og rene linjer hele vejen.

 • 1 liter
 • Mål: 27 cm høj og 9 cm i diameter
 • Materiale: Borosilikat glas, rustfrit stål og silikone
 • Kan komme i maskinopvask
 • Tåler kolde og varme drikke
 • 100% drypfri

Eva solo vandkaraffel serverings dragt

Køb Eva Solo neopdragter til køleskabskafaraffel
Det er rig mulighed for at finde din yndlings farve. Der findes over 20 forskellige farver i alt.

behøver nødvendigvis ikke tilpasse karaflen efter din boligindretning, men derimod vælge ud fra din favorit farve.
Neoprendragten ændre ikke kun farven men sørger for dine drikke, forbliver kolde, eller holdes varme i de kolde måneder.

gterne passer helt perfekt til Eva solo køleskabskaraffel på 1 liter.

Faktisk er der tale om en ret populær neoprendragt, som efterhånden er blevet til en “bestseller”, der gang på gang har vist sig at være alle pengene værd.

Evo Solo køleskabskaraffel er også en god gaveidé til ham eller hende, der har alt.

Sådan renser du en vinkaraffel

Vin kan særdeles være hård mod en vinkaraffel, og med et par enkle tips kan din vinkaraffel se ud, som om den lige er taget ud af indpakningen.

Mange vinelskere kommer vinen i en karaffel, som også kaldes dekantering for at forbedre smagen og “lufte” vinen. Det er primært rødvin i bedre kvalitet, der går igennem denne proces.

Selvom den bliver vasket i en opvaskemaskine, kan der alligevel godt komme misfarvninger eller blive tilkalket i bunden, hvis man ikke opmærksom på det.

Misfarvningen kan blandt skyldes både af bundfald og fordampningen af vinen.Men, uanset hvilken parametre der spiller ind, er der ikke noget mere træls end at stå tilbage med en kalket og misfarvet vinkaraffel.

1. Dette er den mest brugte metode, som ALTID anbefales, inden man går videre til næsten trin. Vask din vinkaraffel godt igennem med almindeligt postevand, sæt den derefter til tørre, så bunden vendes i vejret, så alt vandet uden problemer kan løbe fra.

2. Er der kommet et par grimme afmærkninger af rødvinen i bunden, som ikke kan vaskes af. Kan man eventuelt hælde 2-3 skefulde citronsyre, eller bagepulver fra supermarkedet direkte i bunden. Som afslutningsvis hælder man lunkent vand i, og lader hele processen stå i 24 timer.

3. Som det sidste forsøg kan man prøve at hælde eddikesyre fra supermarkedet i bunden af vinkaraflen. Når dette er gjort, er det VIGTIGT at få hullet tildækket 100% af enten sølvpapir eller husholdningsfilm. Man lader det hele stå i 24 timer, og som afslutningsvis er det yderst vigtigt man, renser karaflen 100% grundigt med masser af postevand. Eddikesyre er direkte skadeligt og er derfor slet ikke egnet til dette formål.