Philips Barbermaskiner

philips barbermaskine

Philips laver nogle af de bedste barbermaskiner overhovedet, det er der slet ingen tvivl om. Derfor er mærket også verdensførende inden for barbermaskiner til mænd. Vi har kigget nærmere på disse Philips barbermaskiner her i artiklen, for at finde ud af hvorfor de er så populære. Vi har ligeledes kigget på, hvor du kan købe dem billigst.

Populære barbermaskiner

Er Philips barbermaskiner de bedste på markedet?

Mange vil klart svare ja til det spørgsmål, hvorfor Philips også er det største mærke inden for barbermaskiner til mænd, stærkt forfulgt af Braun barbermaskiner. Så mange mænd kan ikke tage fejl, så der er ingen tvivl om mærkets kvaliteter. Det er dog et hårdt marked, og især Braun er en hård konkurrent til Philips. Om man er til det ene eller andet mærke er en smagssag, de laver begge fantastiske barbermaskiner og endda til rimeligt billige penge. Der har desuden været lavet et utal af tests af barbermaskiner, og her er der forskellige vindere af de to. Begge klarer sig dog altid godt.

Opnå den perfekte barbering med en Philips shaver

Sammen med Braun er Philips det klart største mærke inden for shavere til mænd. Disse to mærker har sat sig meget tungt på markedet, og de kæmper konstant om førerpositionen.

Begge mærker har specialiseret sig i at lave den bedst mulige barbermaskine for pengene, hvorfor disse kvalitetsprodukter faktisk ikke er dyrere end mange andre mærker. Men de er bestemt bedre.

Philips har sin oprindelse i Holland, og det er en mega koncern, som dominerer mange teknologiske brancher. De har derfor masser af penge til forskning og udvikling, hvorfor Philips shavere hele tiden bliver forbedret på bedst mulige måde.

Hvilken model skal du vælge?

Valget af en Philips skægtrimmer eller barbermaskine kommer især an på din skægvækst, da en kraftig skægvækst kræver en bedre maskine end mindre kraftigt skæg gør. Når skæggene er tættere og tykkere, stiller det større krav til knivene i barbermaskinen og faktisk også til alle andre dele af maskinen. Har du en kraftig skægvækst, så bør du derfor vælge en af deres topmodeller. Både så barberingen ikke tager for lang tid, men også fordi maskinen simpelthen holder bedre og klarer opgaven mere skånsomt for din hud. Har du kun lettere skægvækst, så kan du dog godt spare de ekstra penge og vælge en billigere udgave. Philips laver også nogle glimrende billigere modeller, som er bygget op med mange af de samme gode egenskaber, som de dyrere.

Kan en Philips barbermaskine tåle vand?

Der findes både Philips barbermaskiner til tørbarbering og vådbarbering. De fleste af de billige modeller tåler ikke vand, mens de fleste dyrere modeller tåler vand. Holder du derfor meget af barbering i badet, så bør du sikre dig maskinen tåler dette. Vores hud er forskellig, men for manges vedkommende er en vådbarbering det mest skånsomme for huden. Her bliver huden nemlig blødgjort af vandet, hvilket giver en beskyttende effekt mod små rifter og de efterfølgende røde knopper. Samtidig bliver hårene skyllet nemt ud i afløbet, så du ikke skal bruge tid på rengøring.

Hvordan vedligeholder du din shaver?

Det er vigtigt at rense shaveren efter brug, så du får de gamle hår væk fra maskinen. Ellers kan de sidde og stoppe din shaver, så den skal arbejde hårdere og din barbering bliver dårligere.

Hvis du vasker din shaver med vand efter brug, så sørg for at tørre den ordentligt igen. Vand gør nemlig knive sløve, hvilket du bestemt ikke ønsker med en barbermaskine. Læg din shaver med knivene opad, så eventuelt ekstra vand kan løbe væk fra knivene.

Det er ikke alle shavere, som kan tåle vand, så inden du barbere dig under bruseren eller vasker din shaver, så tjek lige dette først.

Hvorfor er barbering med shaver så populært?

Barbering med shaver er nok den mest udbredte og populære form for barbering, hvilket især skyldes den nemme løsning. Det går rigtigt hurtigt, og du behøver ikke andet end din shaver.

Ved andre typer barberinger skal du bruge en masse forskelligt udstyr, for at skabe den bedste barbering. Dette er ikke nødvendigt med en shaver, hvilket tiltaler mange. Samtidig er det nok den billigste løsning i det lange løb, da en god shaver kan holde i mange år.

Sådan sparer du penge på køb af din shaver

Det bedste sted at købe din Philips shaver er på nettet. Det er nemt at sammenligne priserne på de forskellige netbutikker, og produktet er jo det samme, uanset hvor du køber det.

Netbutikkerne er generelt bare billigere, da de ikke har ligeså høje driftsomkostninger, som de fysiske butikker har. Derfor kan de holde priserne nede.

Spar derfor nogle penge og køb din shaver på nettet. Du må jo ikke prøve den i butikken alligevel, så der er faktisk ingen grund til at købe den i en fysisk butik.

Hvor køber du barbermaskiner billigst?

Der er enormt mange forhandlere af Philips barbermaskiner, da det er et utroligt populært produkt. Der er både mange fysiske butikker og mange netbutikker, som har et stort udvalg af disse maskiner. Maskinerne er jo ens, hvorfor du ligeså godt kan købe din barbermaskine det billigste sted. Langt de fleste gange er de billigst på nettet, da netbutikkerne ikke har samme udgifter til fysiske lokaler og personale, som de fysiske butikker har. Og du kan alligevel ikke prøve barbermaskine først i de fysiske butikker, så der er faktisk ingen grund til at købe din barbermaskine i en butik. Spar hellere pengene og køb den på nettet.

Se videoerne nedenfor og lær mere om Philips Barbermaskiner

Philips Barbermaskine Series 7000

Sådan Skifter Du Skær & Blade På En Philips Barbermaskine

Philips Shaver Series 9000 – Perfektion i hvert enkelt strøg