Tre gode råd til et pænt ansigt

Ønsker man at imponere pigerne, men er usikker på sig selv, grundet uren hud eller lignende, skal man ikke lade sig skræmme væk eller give op. Det er nemlig ikke umuligt at kæmpe sig til et pænt ansigt. Vi giver her tre gode råd til, hvordan man bedst muligt gør dette.

Vær blid mod din hud

Vi nærmer os stille og roligt vintersæsonen og kulden banker for alvor på døren. Den kolde luft kan over vinteren være utrolig barsk mod din hud. Det er derfor vigtigt på denne tid af året at fugte sin hud med creme, eftersom kulden kan bevirke, at huden bliver tør og danner talg, hvilket resulterer i uren hud. Derudover kan det især forårsage uren hud, hvis du bevæger dig ud i kulden efter at have barberet dig på en måde, hvor din hud er blevet irriteret.

Når du barberer dig er der direkte adgang til bakterier, fordi dine porre åbnes. Risikoen for betændelsen er altså høj og det samme er den for at få bumserne og de røde knopper. Denne form for irritation skyldes ofte, at barberbladet ikke har været rent og betændelsen hermed har sparket ind. Skriv det derfor bag øret, at du altid skal barbere dit ansigt med nye og skarpe barberskrabere, så du forsikrer dig, at få skrabet alle de døde hudceller væk fra ansigtet og undgår betændelse i hårsækkene.

På denne måde kan du fugte din hud på et ansigt, hvorpå der ikke er gamle hudceller og der dermed kan modstå dannelsen af talg i mødet med den kolde og barske luft.

Det er måske ikke mandigt, men du kan også med fordel bruge creme og en faceroller til at forbedre hudens sundhed i ansigtet. Fugt og ansigtsmassage vil hjælpe alle mennesker, og det gælder også for mænd. Du kan finde det gode udvalg af ansigtsruller på Faceroller.dk.

Værn om dine tænder

Nøglen til et pænt ansigt, som mange af kvindekønnet især lægger vægt på, er det flot smil. Derudover er nøglen til et flot smil et flot sæt af tænder. Det er derfor meget vigtigt at gå op i sine tænder og sørge for, at de sidder som de skal. Nogle vælger at kunstige og kosmetiske metoder end andre, men man kommer ikke udenom, at der er brug for hyppige besøg hos tandlægen for vedligeholdelsen af flotte tænder og dermed et flot smil. Dette gør som regel ondt i pengepungen at høre, men frygt ej, det er ikke svært at finde en billig tandlæge derude. Hold forskellige priser på tandlægebesøg op mod hinanden og afgør herudfra, hvem der i fremtiden skal hjælpe dig på vej til et pænt smil.

Tænk på dine besøg hos tandlægen som en investering, da du modvirker at gå rundt med huller eller lignende uden at blive tjekket for det, som efter et langt stykke tid kan koste dyre domme at få lavet.

Hav et glimt i øjet

Du har nu styr på, hvad man blandt andet kan gøre for at få ren hud og et pænt smil. Men hvad er det egentlig, der ligger bag glimtet i øjet og den fede udstråling, som pigerne så godt kan lide? Det kommer helt grundlæggende fra selvtillid! Det er derfor vigtigt, at du opbygger en stor mængde af dette. Det er nemmere sagt end gjort, men prøv så vidt muligt at hvil i dig selv og føl dig godt tilpas med hvem du er. En god måde at gøre dette på, er eksempelvis ved at gå op i, og derfor være tilfreds med, hvordan man går klædt, hvad du spiser, hvor meget motion du dyrker eller lignende. På gentlemand.dk findes der utrolig mange gode råd til, hvordan man udstråler den bedste side af sig selv blandt andet gennem artikler omhandlende mode, økonomi, sundhed osv. Læs med fordel disse igennem og lad dig inspirere.

Finder du ud af, hvad der gør, at lige netop du hviler i dig selv, så kommer glimtet i øjet helt af sig selv. Spændingerne i ansigtet vil løsne sig og akkumuleret med det flotte smil og den pæne hud, vil du opleve en udstråling, som uden tvivl vil være årsagen til et par bløde knæ hist og her. Nogle af de ovenstående punkter er for nogle nemmere at fuldføre end andre, men så længe man arbejder på det, vil det uden tvivl føre til stor gavn.