Gillette Fusion Barberblade

gillette fusion barberblade

Den nok mest populære måde at barbere sig på er med skraber, da det er nemt, hurtigt og giver en flot og tæt barbering. Det er dog altafgørende, at du har bruger nogle gode barberblade. De bedste på markedet er efter min mening Gillette Fusion barberblade. Gillette laver nogle helt enestående produkter, og det er også grunden til, at de er verdens største producent af barblade til mænd. Så mange mænd kan ikke tage fejl, Gillette er bare i en klasse for sig.

Fusion barberblade

Hvilke barberblade fra Gillette skal du vælge?

Gillette laver kun gode barberblade, og der er ikke den helt store forskel på de forskellige modeller. Du kan derfor roligt vælge den model, som du kan finde et godt tilbud på. Gillette Fusion Proglide er deres nyeste barberblade, som er forbedret på mange områder i forhold til forgængeren. Man behøver dog ikke det allernyeste, selv de helt gamle Mach3 barberblade var jo fantastiske og revolutionerede markedet for barberblade.

Hvor længe holder et Gillette Fusion barberblad?

Man kan ikke svare entydigt på dette, da det først og fremmest kommer an på din skægvækst. Jo kraftige din skægvækst er, jo hurtigere bliver dit barberblad slidt. Gillette har ry for at holde rigtigt længe, hvilket også er min klare erfaring. Jeg har ikke prøvet andre blade, som holder sig skarpe lige så længe som Gillette. Selvom man køber et kvalitet barberblad, så bliver det dog slidt. Det er derfor vigtigt at skifte til et nyt, når man synes bladet ikke barberer helt så godt mere. På Gillette er der desuden en indikator, som viser når bladet er ved at være slidt.

Sådan forlænger du levetiden på dit barberblad?

Du skal sørge for at bruge nok barberskum, da det både beskytter huden og dit barberblad. Uden nok barberskum er der for meget friktion, som slider på bladet og kan give dig røde knopper. Når du er færdig med din barbering, så skal du vaske barberbladet helt rent, så alt skidt bliver fjernet fra knivene. Dette skidt kan nemlig sidde og gøre bladet sløvt, samtidig med det giver grobund for bakterier. Når barberbladet er helt rent, så skal du tørre det grundigt. Der må ikke være overskydende vand på bladet, da vand også gør bladet sløvt. Dette kender man også fra køkkenknive, som man ikke må lade stå i blød, da de bliver sløve af dette. Når bladet er helt tørt, så skal det lægges med knivene opad. På denne måde vil eventuelt overskydende vand løbe væk fra knivene. Vender knivene derimod nedad, så vil de ligge i eventuelt overskydende vand indtil næste barbering.

Husk aftershave

Når du er færdig med din barbering, så skal du vaske huden grundigt i koldt vand. Koldt vand lukker nemlig porerne, så der ikke kan trænge så mange bakterier ind i huden. Samtidig er der ikke så mange bakterier i koldt vand, hvilket der er i varmt vand. Når du har vasket og tørret huden grundigt, så er det tid til en god aftershave. Aftershaven kan både give fugt og dræbe bakterier, så huden holder sig sund efter barberingen. En flot barbering og en sund hud er jo det, som det hele handler om. Køb dine Gillette Fusion barberblade i dag, din hud fortjener det.

Anmeldelse: Gillette Fusion Barberblade

I videoen nedenfor kan du se anmeldelsen af barberbladene fra Gillette Fusion.

 Tips: Sådan Barberer Du Dit Ansigt Med Barberblade

Lær hvordan du forbereder og barberer dit ansigt ordenligt med denne videoguide.