Gillette Fusion ProGlide

gillette fusion pro glide

Når du skal vælge barberblade, så er der flere ting at være opmærksom på. For det første skal de passe til din skraber, hvorfor du bør vælge samme mærke som skraberen. Det største mærke inden for både barberblade og skrabere er Gillette, og deres forskellige barberblade passer til alle Gillette skrabere. Du kan derfor godt bruge deres nye Gillette Fusion Pro Glide barberblade, selvom du har en ældre Gillette skraber. Her i artiklen har vi kigget nærmere på barberblade, og hvordan du vælger de bedste blade til de billigste penge.

Gillette Fusion ProGlide produkter

Altid kvalitet med Gillette

Barberindustrien er kæmpe stor, da nærmest alle mænd bruger en form for barbering. En meget stor del vælger at bruge en skraber med barberblade, hvorfor der er meget hård konkurrence om dette kæmpe marked. På trods af den kæmpe konkurrence og det enorme marked, så har det lykkedes Gillette at sætte sig på klart den største del af markedet. Dette vidner om den altid høje kvalitet hos deres produkter, samtidig med de laves til en pris, hvor alle kan være med. Med andre ord betaler du ikke for mærket, du betaler for en fantastisk barbering til pengene. Lige siden Gillette slog igennem med bestselleren, Mach3, har de siddet tungt på markedet. Og deres barberblade i dag er langt bedre end de gamle Mach3, selvom de også var virkelig gode for deres tid.

Et nærmere kig på Gillette Fusion Pro Glide

De nyeste og bedste barberblade hedder Gillette Fusion Pro Glide, og disse blade er opdateret og forbedret på en lang række punkter fra Gillette Fusion. For de første har de et helt nyt og forbedret stabiliseringssystem, som altid sikrer bladene er i den rette position mod huden. Dermed får du en tættere og mere skånsom barbering. Bladene kommer også med en forbedret Lubrastrip, som sikrer en endnu mere gnidningsfri barbering og beskyttelse af din hud. Du får derfor færre rifter og røde knopper end nogensinde før. Bladene i sig selv er også endnu skarpere og mere præcise end de tidligere modeller, samtidig med de har en forbedret evne til at lede overskydende barberskum væk, så det ikke stopper til.

Undgå de helt billige barberblade

Der findes selvfølgelig masser af alternativer til Gillette, men de helt billigere blade fra supermarkederne kan bestemt ikke anbefales. De er milevidt fra at være ligeså gode som Gillette barberbladene. Har man en utrolig begrænset skægvækst, så kan man dog godt prøve nogle af disse billige modeller. Her kræver det nemlig ikke lige så meget af bladene, som hvis du har en kraftigere skægvækst. Har man du først prøvet Gillette, så bliver det dog svært at gå tilbage til de helt billigere modeller igen, da man hurtigt vænner sig til den gode kvalitet. Samtidig er det vigtigt at regne økonomien ud over tid, da de billige modeller ofte holder i meget kortere tid end de gode barberblade. Dermed kan man ikke bare bruge indkøbsprisen til så meget, man skal i stedet se hvor mange penge man bruger på barberudstyr over en længere periode. Og Gillette er faktisk ikke specielt meget dyrere end mange andre gode barberblade, så du får virkelig meget for prisen. Ellers ville de heller ikke kunne være verdens suverænt største mærke inden for denne branche, det kræver kvalitet og værdi for pengene.

Hvor køber du billige barberblade?

Nethandlen tordner frem i hele verden, da butikkerne så ikke behøver bruge penge på fysiske butikker. Du kan derfor ofte købe dine varer betydeligt billigere på nettet, hvilket også gælder med barberblade. Samtidig er barberblade helt ideelle til at gemme, da de hverken fylder eller bliver for gamle. Derfor kan du med fordel købe et stort parti på en gang, så kan du både få gratis fragt og en billigere stykpris. Du skal nok få bladene brugt, og ellers kan man altid sælge Gillette barberblade, hvis man f.eks. skifter til en barbermaskine. Køb derfor roligt et stor mængde på nettet og spar en masse penge.

Test: Gillette Fusion Pro Glide

Hvordan føles det at barbere sig med Gillette’s Fusion Pro Glide? Er produktet af god kvalitet? Og frem for alt, pengene værd. Find ud af det hele i videoen nedenfor.

Test: Gillette Fusion Pro Glide Styler

Er det Gillette’s Fusion Pro Glide Styler du er ude efter? Så kan du få stor glæde at denne video-anmeldelse hvis du ikke helt kan beslutte dig endnu.