Gillette Fusion

gillette fusion

Vi har kigget nærmere på de meget populære Gillette Fusion skrabere, da de er de mest solgte på markedet. Men er de virkelig så gode, at det kan retfærdiggøre de til tider dyre priser? Vi har samlet egne erfaringer og kombineret dette med diverse ekspertanmeldelser, for at finde frem til resultatet.

Fusion Udvalget

Hvor dyre er Gillette Fusion skraberne?

Gillette er faktisk langt fra de dyreste, da der findes adskillige eksklusive designerskrabere. Disse skrabere er superlækre at holde ved og se på, men det er nok mest for manden, som elsker seje gadgets eller bare går meget op i deres barbering. Der findes selvfølgelige også mange billigere alternativer end Gillette, og de billigste no-name skrabere koster næsten ingen penge. Kvaliteten på de helt billigere skrabere er dog også oftest derefter. Generelt ligger Gillette lidt i den dyre ende, men du betaler ikke for mærke snobberi og design, du betaler for et rigtigt godt produkt.

Test af skrabere fra Gillette

Gillette har revolutioneret måden vi barberer os på, og de er verdens største producent af skrabere. Det betyder også, at de har haft mange år til at teste og udvikle de bedste produkter på markedet. De fik for alvor deres gennembrud med modellen Mach3, som hurtigt blev en bestseller. Den vandt flere priser som bedste skraber, og eksperterne roste den til skyerne. Siden er der kommet nye og endnu bedre skrabere fra Gillette. Mød den nyeste topmodel, Gillette Fusion Proglide, herunder.

Gillette Fusion Proglide

Proglide er den nyeste og bedste skraber fra Gillette til dato. Den får topkarakter på diverse testblogs, hvor den beskrives som betydelig bedre end forgængeren. Proglide er forsynet med en lubrastrip, som via mineralolie og smørende gel sikrer en virkelig skånsom og gnidningsfri barbering. Har du tendens til sart hud, så er Proglide perfekt. Modellen er ligeledes forsynet med en forbedret blade stabilizer, som holder bladene konstant i den rigtige position. Når bladene sidder på den rigtige måde og med den rigtige afstand, så bliver barbering tættere og mere præcis. Via en ny teknologi ledes overflødet barberskum væk, så bladene ikke stopper til under barberingen. Samtidig sikrer det, at bladene hele tiden har muligheden for at nå helt ned til roden af skægstubbene, så barberingen bliver endnu tættere. Bladene passer til alle de nyere Gillette skrabere herunder den populære Fusion Power.

Gillette er pengene værd

Som du nok har regnet ud fra teksten, så er Gillette alle pengene værd. Om det er verdens bedste skraber er der nok delte meninger om, men det er i hvert fald en af de allerbedste til prisen. Når et firma sælger så mange millioner af deres produkter, så er produktet også i orden. Ellers ville de ikke have denne kæmpe succes. Samtidig er eksperterne enige om, at Gillette laver nogle fantastiske skrabere. Selv har jeg prøvet nogle forskellige skrabere, men jeg bliver ved med at vende tilbage til Gillette Fusion. Måske er der forskel på folks skæg, men til mig er Gillette det rigtige valg. De andre skrabere jeg har prøvet stopper til, hvilket gør barberingen besværlig. Samtidig får jeg aldrig rifter af Gillette, hvilket jeg ofte har fået af flere andre mærker. Jeg vil derfor holde mig til Gillette i fremtiden.

Gillette Fusion Test (video)

Her kan du (på engelsk) se forskellige Gillette Fusion Test og høre fordele og ulemper ved Fusion-modellen