Barbersæt

barbersæt

Har du overvejet at hoppe på den gode gammeldags form for barbering med kniv, så er det optimalt at starte med et komplet barbersæt. Du får nemlig brug for det hele hen af vejen, så du kan ligeså godt spare pengene ved at købe et samlet sæt fra starten. Der er nemlig mange penge at spare, når man køber det hele samlet i stedet for hver del enkeltvis. Det er helt samme princip som andre mængdekøb, jo mere man køber af gangen jo mere rabat. Her i artiklen gennemgår vi hvad der er vigtigt i et barbersæt, ligesom vi giver gode råd til køb af det rette.

Populære barbersæt

Dette indeholder et gammeldags barbersæt

De fleste gode gammeldags barbersæt indeholder følgende dele:

Barberkost

En god barberkost er en uvurderlig ting i en barbering med kniv. De bedste barberkoste er lavet med rigtige grævlingehår, som er både bløde mod huden og særdeles holdbare. Man kan også få koste med syntetiske hår, men grævlingehår er klart at foretrække.

Barberkniv

Barberkniven er kernen i en gammeldags barbering. Barberkniven bliver også kaldt for en ragekniv, og det siger sig selv, at det er vigtigt med en god og skarp kniv. Man må derfor aldrig gå på kompromis med kniven. Vælg gerne et af de kendte mærker som f.eks. Njord eller Titan. Man kan få knivene i alle prisklasser, lige fra nogle få hundrede kroner til flere tusinde kroner. Man behøver ikke starte med en af de dyre, men de helt billige noname knive bør man også holde sig fra.

Læderstrop

Et komplet barbersæt skal selvfølgelig også indeholde en læderstrop. Den bliver brugt til at holde kniven skarp via slibning og til at hænge kniven op. En lille vigtig ting i et fuldendt sæt til barbering.

Barbersæbe

En god barbersæbe hører sig til, da den er med til at gøre barberingen mere effektiv og giver beskyttelse af huden. Det er vigtigt at bruge en rigtig barbersæbe og ikke en tilfældig sæbe fra supermarkedet. Barbersæben er nemlig lavet til formålet og beskytter huden på en helt anden måde end andre typer sæbe.

Barberskål

En klassisk gammeldags barberskål er god at have, selvom man også kan bruge en gammel køkkenskål. Den er med til at give prikken over i’et og fuldende oplevelsen. Det eneste skålen bliver brugt til er at blande sæben op, men der er bare noget cool ved en rigtig rustfri barberskål.

Skal jeg købe mit barbersæt på nettet?

Skal man købe et barbersæt, så skal man enten købe det på nettet eller i en af de få rigtige barberbutikker. Det er ikke noget man kan få i almindelige butikker, og støder man alligevel på det i en almindelig butik, så er der stor risiko for, at sættet ikke er af god kvalitet. Den nemmeste og som regel billigste er derfor på nettet, i en af de netbutikker, som har specialiseret sig i rigtigt barberudstyr til mænd. Disse butikker er der efterhånden kommet nogle stykker af, og den øgede konkurrence er med til at holde priserne nede. Se evt. vores oversigt og udvalg af de bedste barbersæt. Køber du en i sådan netbutik, så er du sikker på et meget højt bundniveau. En netbutik med fokus på barberudstyr har ikke råd til at sælge dårligt udstyr, det vil ødelægge deres ry totalt. De kender derfor de varer de sælger, og de vil kun sælge noget, som de selv kan stå inde for. Klik dig derfor ind på ind af de butikker og lad dig inspirere. Ofte kan man finde nogle rigtig gode tilbud på forskellige barbersæt.

Barbersæt test / anmeldelse / udpakning

I videoen her kan du se en 6-minutters gennemgang af et typisk barbersæt. God fornøjelse: